Прекасно је чекати основну школу

Енглески језик за дјецу од двије и више година * Гарантован фонд ријечи и бесплатни демо часови за сву заинтересовану дјецу * Хелен Дорон метода за учење енглеског језика позната широм свијета од сада и у Бања Луци !!!

PR / 06. октобар 2000

У Бањалуци је почела са радом школа за рано учење енглеског језика по чувеној Хелен Дорон методи, намијењеној најмлађој дјеци.

Програм Хелен Дорон успјешан је већ 30 година, постоји у преко 30 земаља, а обухватио је преко милион беба, предшколске и школске дјеце широм свијета. Оно што ову методу чини јединственом је учење енглеског по принципима матерњег језика.

 

 

 

 

Метода је базирана на природној способности дјеце да усвајају страни језик као матерњи ако га почну учити у врло раној доби. “На часу се говори искључиво енглески језик, уз понављање те игру, пјесму и забавне активности какве се не могу видјети у класичним учионицама. Бебе и дјеца предшколске доби уче говорни енглески језик, док се са школском дјецом ради на учењу слова, фонетских и граматичких правила.

 

 

 

Оно што посебно треба нагласити јесте да групе броје до највише осмеро дјеце и то је један од разлога успјешности,”каже Нина Вишковиц, представник Хелен Дорон за БиХ. Сви Хелен Дорон учитељи пролазе кроз интензивну обуку како би дјеци пренијели знање на забаван начин уз гаранцију напредка и усвајања фонда ријечи.

 

 

 

 

Први Хелен Дорон центар у Бања Луци смјештен је у улици Јована Дучића 37 и упис је у току. Сви родитељи су позвани на потпуно бесплатне промотивне часове како би се што боље упознали са предностима учења Хелен Дорон методом. Пријаве се врше на 066/231 983, а више информација може се добити на Фацебоок страници Хелен Дорон Бања Лука.

 

 


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.