ОПЕН ВАМ ПРЕДСТАВЉА НОВИ КАНАЛ КЛАСИК ТВ

За све љубитеље играних, документарних и анимираних програма са простора бивше Југославије, Опен представља нови канал КЛАСИК ТВ.

PR / 10. септембар 2014

 Овај канал је посвећен регионалним филмским класицима, серијама, незаборавним документарцима и омиљеним анимираним филмовима. Филмови из прошлости доступни су 24 часа дневно само на Класик ТВ-у. 

 

Гледаоци ће се подсјетити на значајне филмске и телевизијске продукције из ближе и даље прошлости, а истовремено ће бити приказани и неки новији наслови.

 

У четвртак, 11. септембра са почетком у 22.00 часа на програму је ратни филм “Мост”. Добра режија, чврст сценарио и сјајни глумци, већ провјерени у оваквим улогама, велики су адути овога дјела.

 

Режију потписује Хајрудин Крвавац, а главне улоге тумаче Бата Живојиновић, Борис Дворник и Реља Башић. Драма ”Бреза” на програму је наредног четвртка, 18. септембра, такође од 22.00 часа. Ријеч је о филму који је на филмском фестивалу у Пули награђен Сребрном ареном. Филм је режирао Анте Бабаја, а улоге тумаче: Маница Кошир, Фабијан Шоваговић, Бата Живојиновић, Нела Ержишник и други.

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.