ИQОС 3 ДУО представљен у Бањалуци

Са намјером да додатно унаприједи производе базиране на технологији загријавања, а не сагорјевања духана, компанија Филип Морис синоћ је у Бањалуци представила  ИQОС 3 Дуо на догађају затвореног типа за пословне партнере.

PR / 21. децембар 2019

Stefan Prtina

 ИQОС 3 Дуо је најновији производ из породице бездимних уређаја, који је убрзо након глобалног лансирања, стигао и на наше тржиште. 

Представљањем најновије серије овог иновативног уређаја, компанија Филип Морис завршиће годину у којој је донијела велику промјену на домаће тржиште, лансирањем првог електронског уређаја за конзумирање духана - ИQОС. Иначе, ИQОС је први уређај, базиран на технологији загријавања, а не сагорјевања духана на чијем је развоју учествовало више од 400 врхунских научника. 

„ИQОС 3 Дуо је уређај који је резултат константног ослушкивања потреба наших потрошача. Перформансе претходних генерација унаприједили смо тако да још боље одговарају потребама наших потрошача, а да им и даље пружамо могућност да имају бољу алтернативу. Поносан сам што је Босна и Херцеговина међу првим земљама Европе у којима је најновија серија ИQОС уређаја доступна, што је јасна потврда нашој посвећености да достигнемо свијет без духанског дима“, изјавио је том приликом Срђан Лазовић, генерални директор компаније Филип Морис за Босну иХерцеговину и Црну Гору.

Најновија генерација уређаја из ИQОС породице - ИQОС 3 Дуо осим унапријеђеног дизајна понудио је свим корисницима и могућност двије узастопне употребе без поновног пуњења држача. Истовремено, његово пуњење знатно је краће у поређењу са  претходним верзијама овог уређаја, ИQОС 3 и ИQОС 2.4+.

Компанија Филип Морис је у посљедњих 15 година на глобалном нивоу уложила више од осам милијарди долара у научна истраживања, развој и комерцијализацију производа који почивају на технологији загријавања духана, укључујући и ИQОС 3 Дуо, са циљем да се до 2025. године најмање 40 милиона пушача, уколико не престану да пуше, опредијели за мање штетну опцију од цигарета.

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.