Активирај Френд интернет и уживај!

Признали то себи или не, свакодневно смо све више упућени на интернет; да бисмо видјели временску прогнозу и увјерили се да киша неће покварити наше планове, да у тренутку провјеримо резултате спортских такмичења које нас занимају, или да једни другима прослиједимо важне информције, фотографије, видео записе.

PR / 04. септембар 2014

О активним посјетиоцима Фацебоок странице, или овисницима о овој и другим друштвеним мрежамада и не говоримо. Чињеница је да нас паметни телефони све више покрећу, успут нам у многоме олакшавају извршавање наших планова, а све то упућује нас на израженију потребу коришћења мобилног интернета. Стога је увијек добродошла промотивна понуда, попут ове која нам стиже из м:тел-а са двадесетчетворочасовним неограниченим мобилним интернетом од 50 МБ, по цијени од само 1 КМ у Френд понуди.

Из м:тел-а поручују: " Купи Френд интернет и добијаш 24 сата неограниченог сурфања најбржим мобилним интернетом у БиХ. Бесплатно позови *100# и активирај тарифу за најбоље интернет искуство на свом телефону, таблету или лаптопу."

Потребно је појаснити да као Френд корисник, зависно од својих потреба, поред горенаведене понуде, имате прилику одабрати и три друга пакета с неограниченим интернетом и максималном брзином преноса података до 21 Мб/с: интернет 1 ГБ с цијеном од 3,5 КМ, која важи један дан, затим интернет 250 МБ по цијени од 5 КМ у трајању од седам дана и интернет 500 МБ у трајању од тридесет дана по цијени од 10 КМ (без ПДВ-а). Као и до сада наведене количине саобраћаја трошите по максималној брзини, која се након потрошње смањује, с тим да у наведеном временском периоду и даље имате на располагању неограничен приступ интернету. Ради подсјећања корисницима поновићемо да се тарифна опција интернет примјењује само унутар м:тел мреже и да се активира путем УССД кода *100# у оквиру м:тел менија.

Детаљније о комплетној Френд понуди као и другим м:тел услугама можете се информисати на адреси мтел.ба, или позивом м:тел корисничког сервиса на бесплатан инфо телефон 066 10 10 10.

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.