Предсједник Конфузије отјерао национализам из БиХ

Buka / 01. септембар 2010

Једном цу и ја бити предсједник. Пробудит цу се тај дан, опрати зубе и отици у зграду предсједниства. Подерат цу све будгете и пројекте, отици на факултете и пронаци 200 паметних Босанаца и Херецеговаца....довести их себи. Написати нове, боље, младима прилагођене пројекте. Позват цу пољопривреднике, наорузати их најновијом опремом, позвати борце и инвалиде да заједно са пољопривредницима отворимо центре, за едукацију, за занат, за истразивања и скрсити паре.

ЈА ЦУ БИТИПРЕДСЈЕДНИК НА МИНИМАЛЦУ.

Нецу затварати ове насе лопове...отворит цу нови блок у Пионирској долини....опремити кавезима и ту смјестити ове насе....зову их политицарима. Нека дјеца виде мајмуна, медвједа и политицара.

Отици цу у Бања Луку, улозити паре у Цастел....отвории дворане за младе и направити брзи воз за Сарајево...да стално дјеца и млади из Са одлазе у БЛ и обрнуто. Воз це бити боје љубави.

Свака куца це имати филдзан виска...ако комсија додје...да има кафа и за њега. Сви це пјевати о љубави, сви це плакати само због среце и љубави. Ријеке цу оцистити, пластицне кесе забранити...од пластике која је бацена сиром лијепе насе...направио бих куце за цуке, куцице за патке....азиле за напустене зивотиње.

Дјеци бих отворио обданиста...ова до сада отворена...она су запрљана тугом и нагризена злом, стога би их порусио и на њихова мјеста ставио нова...боља...са великим прозорима...да дјеца јасније виде свијет око себе. Прозори би били провидни, да би дјеца молга да масу деда мразу....

Једном цу и ја бити предсједник...а тада....сви цете бити сретни. До тада...гласајте за оне најбоље...мислим за најбоље од најгорег...јер је то за сада најбоље. ;)


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.