Elvir Padalović


Ekonomija

18.11.2019

Економија / Тридесет година од пада комунизма: Најдуже и најбоље се живи у једној бившој југословенској републици, имају највеће плате од свих

Elvir Padalović

Прије тридесет година срушио се Берлински зид, а с њим је и подјела Европе на капиталистички запад и комунистички исток.

Vijesti

16.11.2019

Свијет / Више од 200.000 Чеха против власти у Прагу!

Elvir Padalović

На демонстрацијама у Прагу скупило се минимално четврт милиона људи Према информацијама из полиције, више од 200 000 Чеха тренутно протестује у Прагу. Организатори тврде има нас 300 000!

Politika

14.11.2019

Деск / ЗАСАД НИШТА ОД БЕСПЛАТНИХ УДЖБЕНИКА?: Влада Републике Српске не поштује закључке Народне скупштине, тврди народни посланик Гордана Видовић

Elvir Padalović

Посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске данас се огласила поводом одговора који је добила од Министарста просвјете и културе у вези са бесплатним удженицима.

Vijesti

13.11.2019

Свијет / Милион Чеха ће протестовати широм свијета против премијера: Вратимо вјеру у правну државу и демократију!

Elvir Padalović

16. новембра 2019. у 14х. чешки грађани окупиће се на Летној, највећем јавном простору у Чешкој, као и широм свијета, како би заједно стали у одбрану демократије.

Buka desk

13.11.2019

Деск / Привредни суд у Бањалуци поништио још четири одлуке Ванредне скупштине акционара бањалучке Топлане

Elvir Padalović

Окружни привредни суд Бањалука донио је првостепену пресуду којом се поништавају четири одлуке ванредне скупштине акционара а.д.,,Топлана,, Бањалука из 29.01.2018 године као незаконите, сазнаје БУКА

Društvo

06.11.2019

Деск / ИЗГУБЉЕНИ ДОПИС ЛУТРИЈЕ РС И НЕИСПЛАЋЕНИ ПОРЕЗ: Не смирују се страсти око лото грознице у Републици Српској

Elvir Padalović

Не смирују се страсти ни два дана након што је Републику Српску потресла "Лото грозница".

Društvo

01.11.2019

Деск / Од данас се мијењају правила за боловање радника у РС

Elvir Padalović

Осигураници Фонда здравственог осигурања Републике Српске од данас, могу да очекују прецизније дефинисање области боловања која се односе на повреде на раду и професионална обољења.

Društvo

29.10.2019

Деск / Ово је Мостарка која је данас добила Босну и Херцеговину на суду у Стразбуру: Вријеме је да им почнемо пружати отпор!

Elvir Padalović

У данашњој пресуди вијећа у предмету Баралија против Босне и Херцеговине, Европски суд за људска права је, једногласно, одлучио да је дошло до повреде члана 1. Протокола број 12. (општа забрана дискриминације) уз Европску конвенцију о људским правима.

Društvo

29.10.2019

Друштво / Држите језик за зубима, грађани!

Elvir Padalović

У таквом озрачју, да ли је илузорно очекивати да се испољи било какав вид бунта или протеста? Када и мртво дијете смета?

EU/BiH

28.10.2019

ЕТИАС / Све о новим правилима: Шта је заправо "виза" за улазак у ЕУ коју требају имати држављани БиХ?

Elvir Padalović

Почев од јануара 2021. године, грађани трећих земаља, изузетих из визног режима, у које спадају и држављани БиХ, Црне Горе, Србије , Македоније, али и Косова, планирано је увођење посебног одобрења за улазак на територију ЕУ.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.