<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Opremanje doma bez većeg opterećenja budžeta: Evo gdje možete kupiti namještaj i kućanske uređaje na rate, uz specijalne popuste

Upravljanje kućnim budžetom nije jednostavna „disciplina“, naročito kada se na listi potreba nađu krupnije stavke, poput namještaja i bijele tehnike, da ne pominjemo veće investicije kao što je potpuno opremanje stana ili kuće.

06. juni 2023, 12:04

Jedan od načina da se izdaci rasporede jednostavnije, bez dodatnih troškova, jesu kreditne kartice koje omogućavaju odgođeno plaćanje, plaćanje na rate, bez kamata, tako da možete izbjeći veće opterećenje budžeta mjesečno. One su posebno zgodne za kupovinu krupnijih stvari, a korištenjem istih, pored navedenih pogodnosti, omogućavaju i specijalne popuste kod odabranih trgovaca i to samo do 25.06.2023.

Krupni komadi nameštaja, kao što u ugaone garniture, udobne fotelje, krevet za spavaću sobu, predstavljaju veću investiciju ako želite da  računate na njihovu dugovječnost i pouzdanost. U prodajnim objektima Unicoop Designa, Casa Biance, Lijepih kućnih stvari i 4Sobe možete pronaći široku ponudu kvalitetnog nameštaja i opreme za stan, za svaku namjenu. Pored plaćanja na rate bez kamate ili odgođenog plaćanja, vlasnici Visa Charge i Visa Revolving kartica UniCredit banke Banja Luka u ovim prodajnim objektima mogu da računaju i na popust od 10 odsto. Kao i za većinu drugih stvari, najbolje je izabrati vanvremenske, kvalitetne komade koji će vam dugo trajati i mogu se uklopiti u različite stilove.

Kada su u pitanju  bijela tehnika i mali kućanski aparati ne treba praviti kompromise po pitanju pouzdanosti i trajnosti. Po mogućnosti – uvijek birajte energetski efikasne uređaje koji, osim što su ekološki prihvatljivi, takođe pozitivno utiču na kućni budžet kroz uštedu električne energije.  Tehnomag će vam za plaćanje UniCredit Visa Charge i Visa Revolving karticama obezbijediti popuste od 10 do 20 odsto na veći dio asortimana bijele i ugradne tehnike, televizore i male kućanske aparate.

Iako je pred nama ljeto, a ne sezona grijanja, ipak se treba na vrijeme spremiti za zimsku sezonu koja nam predstoji. Toplotne pumpe su moderno i sve popularnije energetski efikasno rješenje za grijanje. One koriste  energiju iz prirode, svodeći na minimum štete za životnu sredinu, a u poređenju sa drugim opcijama rezultiraju i manjim računima za grijanje. Početna investicija jeste veća, ali grejne pumpe, kao i razne vrste peći i kotlova sve do 25.06.2023, ukoliko ih plaćate Visa Charge ili Visa Revolving karticama UniCredit banke Banja Luka, možete kupiti na rate i uz popust od 10 do 15 odsto, u Vokel prodajnim objektima. 

Sa Visa  Charge i Visa Revolving karticama UniCredit banke Banja Luka možete, uz sve prethodno navedene pogodnosti, nabaviti i vodomaterijal, sanitarije i najmodernije klima uređaje. Robu i usluge veće vrijednosti moguće je kupovati na period otplate do 24 mjeseca, bez bilo kakvih dodatnih troškova, kamata i naknada, na više od 5400 prodajnih mesta širom Bosne i Hercegovine.

Da nije u svakoj banci procedura izdavanja kreditnih kartica duga i komplikovana ide u prilog ponuda Banke u kojoj je kreditnu karticu moguće dobiti odmah, zahvaljujući brzoj i jednostavnoj proceduri instant izdavanja. Ovo znači da klijent odmah, po potpisu ugovorne dokumentacije, isti dan može preuzeti i koristiti svoju UniCredit Visa Charge karticu.

Ona omogućava i komforna beskontaktna plaćanja na POS terminalima u svega nekoliko sekundi, kao i sigurnu kupovinu putem interneta, uz 3D Secure protokol, koji donosi veću sigurnost pri onlajn kupovini. VisaCharge kartica je ujedno i najbrži i najjednostavniji put do dodatne gotovine, budući da klijentima omogućava realizaciju Visa gotovinskog kredita, sa rokom otplate do 36 mjeseci, u bilo kojoj filijali UniCredit banke Banja Luka, u samo nekoliko minuta - bez depozita, sudužnika, mjenica i ostalih instrumenata osiguranja.

Ukoliko još nemate Visa Charge ili Visa Revolving karticu Banke, ne brinite – posjetite našu web stranicu i aplicirajte odmah!