<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Ne propustite

Odlične Toyotine ponude u Sladaboniju Banja Luka

Sve informacije, testne vožnje i savjete našeg tima možete dobiti na adresi Knjaza Miloša 3A ili na telefon 051 329329.

29. maj 2024, 9:02

Toyotin partner, Sladaboni Banja Luka, pokrenuo je posebne akcijske ponude za hibridne modele C-HR i Corolla Cross, te najprodavanije vozilo na planeti, Corollu Sedan u benzinskoj izvedbi.

Sve informacije, testne vožnje i savjete našeg tima možete dobiti na adresi Knjaza Miloša 3A ili na telefon 051 329329.

Osim omjera uloženo - dobiveno, svako Toyotino vozilo ima i dodatni argument prilikom kupovine, a to je do 10 godina garancije uz Toyota Relax program. Bezbrižnost posjedovanja Toyota automobila, dakle, podrazumijeva do 10 godina garancije na vozilo ili do čak 200.000 kilometara, uz istovremenu podršku i pomoć na cesti Eurocare. To je samo dio razloga zbog koji su Toyotina vozila najprodavanija privatnim kupcima na našem tržištu.

Od posebnih ponuda u Sladaboniju, moćni model C-HR krije posebne pogodnosti. Osim bogatih paketa opreme, model “Compact – High Rider” će vas oduševiti izgledom i voznim karakteristikama, koje možete provjeriti u testnoj vožnji.

O najprodavanijem automobilu svih vremena, Corolli, u verziji sedan sa prostranim prtljažnikom, ne treba ni trošiti riječi, dođite u naš salon i uvjerite se u prostranost, opremljenost, sigurnost i sjajnu cijenu ovog vozila.

No, Corolla u izvedbi Cross, te novim povoljnijim cijenama, malo koga može ostaviti ravnodušnim jer je posrijedi moderan porodični SUV sa vrhunskom sigurnošću, kvalitetom izrade i vrhunskom praktičnošću.

Sve informacije o ovim ponudama ali i svim modelima, dodatnoj opremi i ponudama, možete naći na www.toyota.ba ili direktno u kompaniji Sladaboni na [email protected]