<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

GUMA M te poziva u DELTU!

Na Sajmu Automobila ovu subotu i nedjelju 28. i 29.01., u Delta Planet Centru u Banjaluci možete posjetiti štanda GUMA M.

28. januar 2023, 10:00

Posjetite naš izložbeni prostor, razgledajte najatraktivnije i potpuno nove Renault, Nissan i Dacia modele i osigurajte neke od kupona koje možete iskorisiti u GUMA M centru u Banja Luci!

Izdvajamo novi DUSTER, te najprodavaniji model u Europi SANDERO, kao i Nissan Qashqai, začetnik inovativne crossover kategorije vozila, koji je nesumnjivo najprodavaniji Nissan model u Bosni i Hercegovini. Bit će nam zadovoljstvo upoznati Vas s izloženim vozilima, dogovoriti termine za Vašu individualnu probnu vožnju te izraditi posebne ponude za lagerska vozila koja su isporučiva odmah.

Pored izložbenih modela naši prodajni savjetnici i ambassador za Daciu Novak Čičković, koji je ujedno otvorio ovaj sajam, posjetiteljima će ponuditi razne akcijske ponude vozila, servisnih usluga te pružiti mnoštvo informacija o autoindustriji kao i radu naše kompanije GUMA M.

Našim posjetiteljima dijelit ćemo kupone koji sadrže popuste različitih servisnih usluga GUMA M centra poput pregleda vozila za 1 KM, 20% na cjelokupni račun servisnih usluga, 50% na montažu i balansiranje, 50% hotel za gume, 30% gume i ALU felge, 30% Renault akumulatori.  Pored kupona priredit ćemo mnoštvo zabave i zajedno uživati u najnovijim modelima koje nudi naša kompanija GUMA M u Banja Luci.

Vidimo se već sutra! 🚗🚙🚕

DELTA SAJAM AUTOMOBILA 2023

BANJA LUKA

Subota / Nedjelja

28.01 – 29. 01. 2023.

Start: 11 – 17 h

Vaša GUMA M!