<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Bh. gigant otvara novi pogon i traži 100 radnika: Mogućost zarade je "neograničena"

Jedna od najvećih kompanija u BiH, Lager iz Posušja, širi kapacitete, povećava obim posla i otvara novi proizvodni pogon. Kompanija će stoga zaposliti 100 novi radnika, a konkurs je već raspisan.

23. januar 2023, 9:24

Firma nudi “visoka stimulativna primanja”, ugovor na neodređeno vrijeme, bonuse, 13. platu, kao i ostale  stimulativne nagrade. Kako navode, mogućnost zarade je “neograničena”.

Kompanija traži managera prodaje građevinskih mašina za područje Dalmacije ili drugih regija.

Za sve ostale poslove kao mjesto rada navode se bh. gradovi Posušje, Ljubiški i Sanski Most. Za kandidate izvan mjesta rada nude plaćen smještaj i prehranu.

To su zanimanja mehaničar/mehaničar-monter, elektroničar/elektroničar-monter, hidrauličar/hidrauličar-monter, varilac/zavarivač, bravar, inženjer strojarstva i marketing manager.

Inače, Lager Grupa je regionalni lider u prodaji građevinskih mašina i rudarske opreme koji posluje u deset evropskih zemalja.

Također imaju proizvodnju prikolica i poluprikolica u tvornici International d.o.o. u Ljubuškom kao i ulaganje u istraživanje i izgradnju elektroenergetskih objekata.

Izvor: BiznisInfo.ba