<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=198245769678955&ev=PageView&noscript=1"/>

Addiko kredit još brže i jednostavnije - do 2.000 KM samo uz ličnu kartu

Ukoliko vam je potrebno ekspresno gotovinsko rješenje, Addiko banka Banja Luka omogućila je kredit do 2.000 KM koji, građani koji ispunjavaju uslove, mogu da dobiju veoma brzo i jednostavno, samo uz ličnu kartu. Za ovu ponudu su se, kažu iz Addika, odlučili kako bi omogućili klijentima da male želje ispune uz minimalnu dokumentaciju i samo jednu kratku posjetu Addiko poslovnici.

02. oktobar 2023, 11:13

„Svjesni smo da je vrijeme svima nama dragocjeno, zato je Addiko kreirala ovu posebnu ponudu nenamjenskog kredita samo uz ličnu kartu. Za sve koji i dalje nemaju Addiko kredit, a novac im je potreban brzo, samo uz ličnu kartu i bez prenosa plate ili penzije i uz samo jednu posjetu Addiko poslovnici, mogu brzo i jednostavno, ukoliko ispunjavaju uslove, da dobiju kredit do 2.000 KM, uz rok otplate do 36 mjeseci.“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko banci Banja Luka.

Ova atraktivna Addiko ponuda važi za nove klijente i postojeće klijente Addiko banke Banja Luka koji nisu kreditno izloženi, te svi zainteresovani za kredit mogu da apliciraju i online, putem LINKA.

„Broj klijenata koji za naše usluge apliciraju online je u konstantnom porastu, što govori da su prepoznali koliko to olakšava proces i štedi vrijeme kada su u pitanju bankarske procedure. Prilikom online apliciranja, klijent treba da unese podatke, nakon čega veoma brzo dobija odgovor na traženi iznos kredita i ukoliko ispunjava uslove, uz samo jednu kratku posjetu najbližoj Addiko poslovnici, nenamjenski kredit se realizuje brzo i jednostavno. Ponudom Addiko kredita do 2.000 KM samo uz ličnu kartu, klijentima smo omogućili još ekspresniju uslugu.“, naglasila je Latinović.

Više informacija o ovoj, ali i o ostalim ponudama Addiko banke Banja Luka, možete da pogledate na LINKU, a ukoliko imate dodatnih pitanja, pozovite Addiko kontakt centar na: 051 951 000.