Вукановић оштро: Очито да сматрају да сам маргиналац и непотребан, да без мене могу срушити Додика и режим

Посланик у Клубу СДС у НСРС Небојша Вукановић упутио је оштре критике опозиционим лидерима СДС Мирку Шаровићу и Браниславу Бореновићу због јучерашњег састанка и разговора у вези наредних корака опозиције и заједничког учешћа на предстојећим изборима

BUKA / 11. јануар 2021

- Очито да сматрају да сам маргиналац и непотребан, да без мене могу срушити Додика и режим, али бојим се само да се не пресаберу и не направе рачун без крчмара - поручио је Вукановић.

Наглашавајући да воли да се бори без компромиса и задршке са мафијом на власти, Вуканович је казао да не калкулише и не тактизира.

"Доста сам се ја узмицао за општу ствар и стављао главу на пањ, тамо гдје нико други не би ставио ногу, и сигурно сам, ако ништа друго, заслужио максимално поштовање и уважавање, бар онакво какво имам у народу, од Приједора и Шамца до Требиња", казао је Вукановић.

"Тачно је да ја волим да се борим без компромиса и задршке са мафијом на власти, да не калкулишем и не тактизирам, али доста сам се ја узмицао за општу ствар и стављао главу на пањ, тамо гдје нико други не би ставио ногу, и сигурно сам, ако ништа друго, заслужио максимално поштовање и уважавање, бар онакво какво имам у народу, од Приједора и Шамца до Требиња" написао је Вукановић.

Подсјетимо јуче је у Бањалуци одржан проширени састанак опозиције, СДС-а и ПДП-а, на коме су били готово сви опозициони посланици у Републици Српској, али не и Небојша Вукановић.
 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.