Све је спремно за старт 1. Моззарт Бања Лука маратона

Све је спремно за старт 1. Моззарт Бања Лука маратона, који се одржава у недјељу 10.10.2021. године. Старт је са тврђаве Кастел, а почетак у 08.00х.

BUKA portal / 09. октобар 2021

 

Према ријечима Владимира Селеца, директора Моззарт Бања Лука маратона, очекују нас четири трке 1. Моззарт Бања Лука маратон и 10к стартују у 8х, а старт 7. Бањалучког полумаратона и 5к је у 10х. Учесници овогодишњих трка су и водећи људи града Бања Лука, градоначелник Драшко Станивуковић и предсједник Скупштине града Младен Илић, који ће трчати 10К.

“Велико је задовољство компаније Моззарт што смо препознати као партнер овогодишњег 1. Моззарт Бања Лука маратона, заиста је задовољство што смо генерални спонзор ове трке која за циљ има промоцију здравог живота, али и самог града Бања Лука”, рекла је Марија Раниловић, менаджер корпоративних комуникација компаније Моззарт, која је искористила и прилику да свим тркачима на 1. Моззарт Бања Лука маратону пожели срећу, те да остваре најбоље резултате.

Милош Лолић, маркетинг манагер 1. Моззарт Бања Лука маратона је захвалио свим партнерима овогодишњег 1. Моззарт Бања Лука маратона, те је нагласио да је визуал овогодишњег маратона првенствено окренут промоцији града Бања Лука, те да се кроз сам визуал приказује тврђава Кастел, ријека Врбас, дајак чамац и лист кестена.

Због временских услова ове године се неће одржати Бамбини маратон, као ни Фун рун утрка, јер прије свега желимо да водимо рачуна о сигурности и здрављу свих наших учесника.

Организатори позивају све суграђане, као и посјетиоце града на Врбасу да им се придруже на 1. Моззарт Бања Лука маратону, те да бодре све тркаче, али и да уживају у програму и понуди за њих на Тврђави Кастел.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.