СТИЖЕ АПЛИКАЦИЈА: Ускоро ћете љубав моћи пронаћи преко Фацебоока

Фацебоок је лансирао нову карактеристику - Фацебоок Датинг, која је најављена прошле године на Фацебоок Ф8 конференцији, пише Фацебоок Неwсроом.

Radio Sarajevo / 06. септембар 2019

printscreen

Тренутно је доступна у САД-у и других 19 земаља, а могу је користити само они старији од 18 година.

За оне који испуњавају увјете, карактеристика ће се појавити као нова картица на Фацебоок апликацији. Такођер, сви који одлуче пронаћи "оног правог" преко новоотвореног сервиса за спојеве, на њему ће имати засебан профил, што значи да се њихове активности неће појавити на насловницама њихових пријатеља с регуларног профила.

Након што се пријаве, корисници добивају приједлоге као у било којој другој апликацији за упознавање. Уз то, могу коментирати или лајкати профиле других људи, а твртка каже да им неће предлагати профиле њихових пријатеља осим ако се обоје не додају на Сецрет Црусх листу.

Осим тога, компанија ускоро планира интегрирати Фацебоок и Инстаграм приче у Датинг.

Нова карактеристика такођер ради с групама и догађајима тако да корисници могу пронаћи оне с истим интересима. Компанија каже да је радила с гомилом стручњака како би Датинг био сигуран доживљај:

"Сурађивали смо са стручњацима за та подручја на стварању заштите на Фацебооку од почетка, укључујући могућност пријављивања и блокирања било кога, спрјечавање људи да шаљу фотографије, повезнице, исплате или видеозаписе у порукама и пружањем једноставног приступа савјетима за сигурност. Ова и друге карактеристике вам дају више контроле и мира."

Једна јединствена карактеристика коју је Фацебоок увео је могућност дијељења детаља о надолазећем састанку с пријатељима и породицом. Чак можете дијелити своју локацију уживо путем Мессенгера.

Осим у САД-у, Фацебоок Датинг је доступан у Аргентини, Боливији, Бразилу, Канади, Чилеу, Колумбији, Еквадору, Гвајани, Лаосу, Малезији, Мексику, Парагвају, Перуу, Филипинима, Сингапуру, Суринаму, Тајланду, Уругвају и Вијетнаму, а у Еуропу ће стићи до 2020. године.

 

 

Радио Сарајево


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.