Шта можете да купите на новогодишњим распродајама, а да после не зажалите

Зимска снижења доносе вам прилику да повољно набавите комаде који ће вам се заиста исплатити, који су снижени и до 50 одсто.

BUKA portal / 09. јануар 2019

У већини хигх стреет радњи у току су сезонска снижења, али ако не планирате да по супер цени нагомилате крпице које вероватно никад после празника нећете обући, потрудите се да мало боље испланирате шопинг и искористите новогодишње попусте на ствари које ће вам трајати.

Јер зимска снижења доносе вам прилику да повољно набавите комаде који ће вам се заиста исплатити, који су снижени и до 50 одсто. Првенствено, то су комади од квалитетнијих материјала као што су кожа, вуна и кашмир, а јасно је већ и који од њих ће истрајати кроз наредне модне сезоне. На пример...

Кожна јакна

Кожне јакне су увек у моди, а ако се не ложите баш на рокенрол фазон, на попустима се могу наћи и квалитетни капути и популарне пуфнасте јакне, међу којима ће најсигурнији избор бити једнобојни модели, евентуално они с карираним принтом.

Добре чизме

Свака жена заслужује добре кожне чизме које ће импоновати њеној грађи и које ће моћи да носи и уз хаљинице и уз джинс, у јесењем и пролећном периоду. Ако ових дана налетите на такве, независно од актуелних трендова, већ само од вашег личног укуса - у њих свакако вреди уложити.

Фармерке

Квалитетне фармерке су увек добар улов, знате да ћете их дуго носити. Имајте само на уму да скиннy дефинитивно више није ин, тако да бирајте оне у којима се заиста добро осећате и свиђате себи у огледалу.

Сандале с каишићима

Сандале с каишићима ће у 2019. бити и даље у моди, па ако су вам потребне и нађете неке које вам се допадају, не морате да чекате летњу сезону. Тад ће вероватно бити скупље.

Хаљине, али какве?

На преласку у нову модну сезону, са сигурношћу се може рећи да ће наставити да владају анимал принтови - леопард, зебрасти и, тренутно најпопуларнији, змијски принт. Туфне су и даље ок, али у надолазећој сезони хаљине на којима се стапа неколико врста цветног принта могле би да однесу титулу хит комада.

Извор: Ноизз.рс


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.