Смијењени потпредсједник СДС-а: Долазим са 500 људи на Главни одбор

Костадин Васић каже да је добио обавјештење да је искључен из СДС-а и да није изненађен тим наступом.

ATV / 27. октобар 2018

"Зато што сам кршио Статут, ондосно износио неистине како они кажу, али уопште нису провјерили да ли су то неистине. Ја и даље тврдим и може да се докаже да су Драган Мектић, Младен Босић, Александра Пандуревић страни обавјештајци који руше СДС и РС и задужени су за то. Вјероватно ће се то у неком наредном периоду доказати, али ово је наставак губитничке политике Младена Босића који очигледно води странку, а не Вукота Говедарица који је рекао да ће поднијети оставку, побиједио или изгубио неће бити предсједник СДС-а, али очигледо је да сам ја ударио њих тамо гдје их највише боли", рекао је Васић за АТВ.

Каже ако Главни одбор потврди ову политику он и неће да буде дио те странке.

"Ако Главни одбор СДС и Скупштина СДС потврди овакву губитничку политику Младена Босића, односно Говедарице и ове групе људи који су задужени да девастирају СДС онда мени и није мјесто заједно са њима, јер ја сам човјек који је стварао СДС и РС и Војску РС заједно са борцима и свима осталима. Ако они ову групу новопочених Срба желе подржати са срећом им било свима", поручује Васић.

Васић каже да долази на сутрашњи Главни одбор странке са око 500 људи из регије Бирач.

"На главни одбор ја сигурно долазим, можда са 500 људи са регије Бирач, јер сам ја посало са регије Бирач закључке које каже да Предсједништво СДС и предсједник Вукота Говедарица и главни Изборни штаб треба да поднесу неопозиву оставку и да Главни одбор руководи странком до страначких избора и да учествујемо у разговорима и преговорима са свим релевантним субјеткима који су остварили резултат у РС и БиХ и изгледа да је њих то највише заболило јер они имају налог од страних обавјештаних служби, да ни по коју цијену не преговарају ни са ким и да заговарају одређене ствари који се дешавају у РС. А да су се завадили и са патријархом и са СПЦ и Вучићем и свим могућим људима у БиХ и ово је упозорење свим члановима да који буду мислили као ја, како ће завршити", поручује Васић.

Он каже да њега Говедарица не може искључити из странке по налогу Босића, јер се каже ништа није доказало.

"Не може мене Говедарица искључити, по налогу Младена Босића, јер се није доказало. Ја тврди да су ово страни обавјештајци и да раде за обавјештајне службе и да руше РС и СДС, а он каже да сам ја прекршио. Он нема докажа. Он је искористио своје статутарно право, а ја то не поштујем", рекао је Васић.

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.