РАМС - ПАТРИОТС 3:13 Брадy и Патриотси добили најчуднији Супер Боwл у историји

НЕW ЕНГЛАНД Патриотси побијеидли су Лос Ангелес Рамсе 13:3 у 53. Супер Боwлу и дошли до шестог наслова побједника НФЛ-а.

BUKA portal / 04. фебруар 2019

Требала је то бити спектакуларна утакмица два најбоља напада у лиги и Супер Боwл који ће се памтити годинама. Памтит ће се, али као Супер Боwл с најмање поена од 1973. године и као Супер Боwл у којем је Том Брадy (21/35, 262 yдс, 0 ТД, 1 ИНТ) ушуткао и оне задње критичаре и сад је без икакве расправе највећи играч у историји.

Није му ово била најбоља утакмица у каријери. Није ни у 100 најбољих у каријери. Али, кад је било битно и кад је требало учинити нешто да се утакмица преломи, Брадy је опет направио своје. У чудној утакмици Патриотси су водили шокантних 3:0 на полувремену фиелд гоалом Госткоwског десет минута прије краја друге четвртине. Јаред Гофф (19/38, 229 yдс, 0 ТД, 1 ИНТ) одиграо је испод сваког нивоа, нису ни Брадy и друштво били ништа бољи и, у бити, једини играч који је дошао на утакмицу био је невјеројатни Јулиан Еделман који је у једном тренутку сам имао више освојених јарди (93) од цијелог напада Рамса (72) и био је проглашен МВП-јем.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.