Прве поклоне за бебе и опремање апартмана за породиље у Плавој поликлиници осигурала фирма “Смилелове”

Породилиште Плаве поликлинике у Тузли свакодневно дочекује нове малишане и малишанке. Прошле седмице, бебама су поклоњене играчке и постељине фирме Смилелове из Сарајева.

BUKA portal / 23. септембар 2021

 

“Част нам је и задовољство што смо у просторијама Плаве болнице Центар имали прилику угостити Елму Смајловић, оснивачицу домаћег бренда Смилелове, која нас је обрадовала креативним и ручно израђеним поклонима за наше породиље”, поручила је Мелиха Хукић испред Плаве поликлинике.

Смилелове је прва бх. фирма која ствара еколошки прихватљиве текстилне производе.

“Као друштвено одговорна фирма, Смилелове брине о будућим нараштајима”, објашњава директорица фирме Елма Смајловић. “Бебе смо даривали са играчкама и постељином од природног памука, баш онаквог каквог га је сама природа створила. То нам је било тако дивно искуство, заиста сам сретна што смо имали прилику за сарадњу са Плавом поликлиником.”

Бренд се води концептом употребе необрађеног и хемијски нетретираног памука, као и рециклираних материјала, у циљу очувања животне средине. “При томе, користимо искључиво материјале из Босне и Херцеговине и све производе правимо у нашој држави”, додаје Смајловић.

Од 2019. године, ова фирма је започела нову фазу свог развоја уз подршку и заједничко улагање Стартуп студија Фондације Мозаик. У плану је и скоро ширење на регионална тржишта.

Из Плаве поликлинике поручују да је са брендом договорено и потпуно опремање апартмана за породиље: “Посебно нам је драго што ћемо наставити сарадњу кроз креирање ецо-фриендлy апартмана за наше породиље, уз оригиналне декорације органског поријекла из њиховог разноврсног асортимана.”

 

 


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.