Предсједник СО Челинац сазнао да је позитиван на корону, два дана раније присуствовао прослави Дана Општине...

Предсједник Скупштине општине Челинац Дејан Куртиновић, према резултатима ПЦР теста, позитиван је на вирус корона, објављено је на сајту Општине.

BUKA / 30. јул 2020

Kurtinović-prvi sa desne strane

 

Куртиновић је тестиран у Унивезитетском клиничком центру Републике Српске, осјећа се добро и налази се у кућној изолацији. 

Како сазнајемо његова супруга, директорица Центра за предшколско васпитање Јелена Куртиновић негативна је на присуство корона вируса и налази се у изолацији. Како нам је рекла, током трајања пандемије она није улазила у објекте вртића иако је раније редовно обилазила ове образовне установе.

Забрињавајуће је да је Куртиновић  25.5, односно у суботу, али и у недјељу, присуствовао бројним свечаностима поводом Дана и крсне славе општине Челинац. 

Према добро обавјештеном извору БУКЕ и челиначки начелник Момчило Зељковић је позитиван на корону а данас ће бити објављени резултати његовог ПЦР теста. Позитивност је сазнао на основу брзог теста на корону.

Такођер сазнајемо, како је већи број званица требао бити у изолацији али нису.  Судећи према објављеним фотографијама на wебсајту општине званичници су носили заштитну опрему на свечаној сједници, али у цркви маске није носио готово нико. 

Међу присутним званицама био је и Директор Фонда за заштиту животне средине Срђан Тодоровић, који је такође позитиван на корона вирус

 

Начелник општине и Предсједник Скупштине

 

 

Прослава Крсне славе општине Челинац

 

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.