Пратите временску прогнозу? Ево апликације које би вам се могле свидјети

Доста вам је достадних прогноза времена за Андроид и иОС? Не брините - ту и тамо је могуће пронаћи алтернативу.

BUKA portal / 28. јун 2019

Foto: Ilustracija

 

Доносимо вам неколико апликација за прогнозу времена које поред температуре и могућности за пад кише нуде нешто додатно - била то забава или корисне практичне информације, пише Тпортал. 

Фасхион Фрог

Јесте ли се икад запитали какву одјећу бисте требали носити тијеком дана и постоји ли апликација која према временској прогнози може процјенити какву модну комбинацију бисте требали одјенути? Не тражите даље. Фасхион Фрог уз стандардну временску прогнозу нуди и практичне модне савјете који ће одушевити све који се у дугим хлачама и мајици с капуљачом не желе наћи на 30 ступњева целзијуса.

Фасхион Фрог је бесплатан и доступан је за Андроид и иОС.

АирВисуал

АирВисуал пружа информације о загађењу зрака и временску прогнозу и то не само по земљама и градовима, већ чак по дијеловима града. Апликација која ће вам помоћи открити концентрацију штетних твари у зраку камо год ви ишли доступна је у web верзији, а могуће ју је бесплатно скинути за Андроид или иОС.

Цлимате Фор Ме

Доста вам је овдашње климе? Ако вас занима какви су временски увјети на другим мјестима на Земљи, не брините - Цлимате Фор Ме дат ће вам врло детаљни увид у тамошње температуре тијеком године. Све што требате направити је унијети локацију, поредати неколико картица, пронаћи климатске увјете који вам највише одговарају и почети планирати скорашњу селидбу.


Бука препорука

Наука и технологија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.