Подршка пласману Едина Бранковића на Олимпијаду 2022. године

Сарадња БХ Телецома са Клизачко ролерским клубом Тхе Оне Сарајево и подршка Едину Бранковићу, бх.репрезентативцу у брзом клизању, траје од 2011. године.

BUKA portal / 19. октобар 2021

 

Успјешна је била свих протеклих година, а и данас.

Заједно са БХ Телецомом је Един Бранковић, члан КРК Тхе Оне, остварио неке од најзначајнијих резултата за Босну и Херцеговину, попут златне медаља на Балканским играма (2014), пласман међу десет најбољих јуниора на свијету (2010), те позив за гостовање на Олимпијским играма 2018. године.

Мисија Клизачко ролерског клуба Тхе Оне је промовирање вриједности босанскохерцеговачког друштва кроз врхунски спорт и едукацију младих лидера. У протеклих пет година овај клуб уз подршку БХ Телецома реализира Академију Изврсности (Еxцелленце Ацадемy), која има за циљ мотивисати и едуковати младе лидере Босне и Херцеговине кроз спортске, едукативне и културне програме. До сада је у програмима Академије учествовало преко 880 ученика из цијеле Босне и Херцеговине.  Академија Изврсности је у избору Међународног олимпијског комитета 2016. године и 2018. године изабрана међу најбоље пројекте на свијету у области “Спорт и друштвени развој”.

До крај ове године Клуб Тхе Оне ће, заједно са БХ Телецомом, подржати пласман репрезентативца Едина Бранковића на Олимпијске Игре 2022. године и наставити реализирати програме Академије Изврсности.

 "БХ Телецом је препознао наш мотив за остварењем врхунским резултата у спорту и едукацији те да вриједности спорта и едукације преносимо на млађе генерације." – рекао је мр. сц. Един Бранковић, репрезентативац Босне и Херцеговине, о вишегодишњој сарадњи са БХ Телецомом.  

БХ Телецом тако наставља и ове године да пружа подршку, у складу са могућностима,  многима који се годинама такмиче, бране боје Босне и Херцеговине на међународним такмичењима и постижу  изузетне резултате у области спорта.  

Уз то, БХ Телецом је увијек радо подржавао и подржават ће пројекте који промовирају позитивне вриједности, а безброј је таквих примјера и у бх. спорту. Стога ће и друштвена одговорност БХ Телецома свакако бити један од приоритета и у будућем раду компаније.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.