Овај је бјелобради мушкарац опљачкао банку, па бацао украдени новац и викао: "Сретан Божић!"

Мушкарац с бијелом брадом притворен је уз јамчевину од 10.000 долара због пљачке банке у Цолораду и бацања украденог новца у зрак уз повике »Сретан Божић« пролазницима, извијестили су у уторак полиција и локални медији.

BUKA portal / 25. децембар 2019

Foto: Printscreen, Reuters

 

Давид Wаyне Оливер (65), ухићен је у оближњем кафићу Старбуцкс након што је опљачкао Ацадемy банку у Цолорадо Спрингсу у понедјељак поподне, приопћила је полиција.

Додала је да је осумњичени »пријетио употребом оружја« и напустио банку с неутврђеном количином новца.

Полицијски гласноговорник није био доступан за коментар, али је локална тв постаја ККТВ извијестила како је очевидац Дион Пасцале рекао да је Оливер изашао из банке и бацао новац посвуда.

»Почео је бацати новац из торбе прије него што је повикао: 'Сретан Божић'«, цитирала је тв постаја Пасцалеа.Очевидац је додао како су пролазници узели дио новца и вратили га банци, док је Оливер ушетао у Старбуцкс, сјео и чекао полицију да га ухити, извијестио је ККТВ.

Лист Тхе Денвер Пост пренио је изјаву полиције како је из банке нестало тисуће долара, додајући како нема индиција да је Оливер у пљачки употријебио оружје.

Полицијске фотографије показују Оливера са сиједо-бијелом косом и потпуно бијелом брадом. Тренутно се налази у окружном затвору Ел Пасо гдје чека прво појављивање на суду које је заказано за четвртак. Још није познато има ли одвјетника.

 

(Хина)


Бука препорука

Репортаже

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.