ОСТАНИ ЈОШ: Сви жељно ишчекују да виде Мају у новом свјетлу (ВИДЕО)

Бањалучка пјевачица Маја Манојловић најавила је излазак свог новог сингла под називом “Остани још”

Maja Isović Dobrijević / 14. октобар 2019

 

Бањалучка пјевачица Маја Манојловић најавила је излазак свог новог сингла под називом “Остани још”, којег ће публика имати прилику да премијерно чује 16. октобра у 20 часова. Нова пјесма коју је ова ауторка најавила још прије годину дана ће бити емитована на њеном YоуТубе каналу.

Маја каже да наком више од годину дана бављења ауторском пјесмом "Остани још", једва чека да је пустим међу људе и много је занимају реакције.

"Тизер за пјесму је кренуо и изазвао доста пажње и добила сам предивне повратне коментаре. Некако сам стекла утисак да сви жељно ишчекују пјесму и спот, да виде Мају у новом свјетлу, као извођача своје музике и аутора. Пјесма је емотивно слојевита, Меланхолична, санзуална али и врло смјела", рекла је за БУКУ Маја Манојловић.

 

 

Додаје да је тематика љубавна.

"Рекла бих права женска пјесма и сигурна сам да ће се највише допасти женском дијелу публике. Другачије ни не знам да пишем у овом тренутку, јер је љубав увијек сјајан мотиватор и извор инспирације. Спот нема конкретну тематику, јер смо жељели заправо да кроз беаутy спот са доста артистичких елемената и кореографијом прикажемо 'емоционална стања' која су основ пјесме и спота. Захваљујем се читавој многобројној екипи која је учествовала у стварању пјесме и спота, као и мојим пријатељима без којих не би било ништа могуће, који су били прави вјетар у леђа и велика подршка. Велико хвала компанији Проинтер која је стала уз мене и моју идеју, па ћемо тако заједно наставити да промовишемо оно најбоље из нашег града", каже позната бањалучка пјевачица.

Музика: Маја Манојловић
Текст: Маја Манојловић и Ђорђе Миљеновић
Аранжман: Дарко Димитров

Продукција: Кактус медиа
Режија: Лазар Богдановић

 

 

Мају познајемо кроз уметничке културне догађаје у којима је учествовала код нас и у региону.

Маја Манојловић завршила је соло пјевање на Академији Умјетности у Бањалуци у класи проф. Радмиле Смиљанић и упоредо студирала Етномузикологију у класи проф др Димитрија Големовића.

Иза себе има неколико интернационални награда са такмичења соло пјевача, као и неколико остварених улога у представама, операма и оперетама које су се изводиле у Народном позоришту Републике Српске, "Учене жене" , "Сафикада", "Орфеј у подземлју".

У Народном позоришту је хонорарни сарадник.

Пуних 14 година ради као вокални педагог у вокалном атељеу и школи пјевања МаМа ВОX који је сама основала и у којем је осмислила властити, врло успјешан програм едукације пјевача свих узраста. Поред вокалне едукације, фокус ставља и на превенцију и третман професионалног гласа у сарадњи са оториноларинголозима и фонијатрима, са акцентом на здравље гласа.

МаМа ВОX је постао и препознатљив бренд града Бањалука, па се за њене ученике и педагошки рад зна и у региону, као и за остварене сарадње са великим регионалним умјетницима.

Водила је и неколико вокалних радионица на позив организатора  различитих дјечијих фестивала.

Наступала је до сад неколико пута са Бањалучком филхармонијом као и са Уметничким ансамблом "Станислав Бинички" из Београда.

Компонује.

Маја је мајка два дјечака.

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.