Огорченом Алену Исламовићу нису дали да уђе у авион за Канаду: Брега и Тифа отпутовали сами, публика преварена!

КОНЦЕРТИ РАСПРОДАТИ, АЛИ ПОЈАВИЛИ СЕ ПРОБЛЕМИ

BUKA portal / 14. октобар 2019

Ален Исламовић (62) пропустио је концерт Бијелог дугмета у Ванцоуверу, а неће наступити ни  у Торонту. Ријеч је о два распродата концерта за које је владала права јагма око улазница, али након најаве организатора да ће концерт бити одржан без Исламовића, многи су остали разочарани и нуде своје улазнице преко интернета. 


Стотине људи с подручја бивше СФРЈ који живе диљем Канаде потегнули су до Ванцоувера и Торонта не би ли видјели и чули своје музичке идоле, но нису очекивали проблеме.


Међутим, бх. пјевач због наводних проблема са визом није се могао укрцати у авион, а рано јутрос се јавио својим обожаватељима како би покушао објаснити што се заправо догодило.

 


- Порука свима у Канади због мог недоласка на концерте Бијелог дугмета у Ванцоуверу и Торонту. Данас је свијет скројен од лажи гдје свака нада нема смисла, гдје се једни сматрају важни, а други неважни, гдје једни могу имати све, а други ништа. Гдје се чак и права на живот сматрају ништавним. Ово је стварност у коју упадамо и ми умјетници и гдје нам подмећу лабиринте, препреке и засједе. Још једном изражавам дубоко жаљење свима који су срцем дошли на те концерте, Ален - написао је музичар.


Бројни обожаватељи бенда који живе у Канади нису крили разочарање због Исламовићевог недоласка, а на друштвеним мрежама пљуште коментари бијесних фанова који сматрају да то више није концерт Бијелог дугмета.


- Какво разочарање. Тифа не може више пјевати, нећу ићи слушати публику како пјева. Баш штета... Горан Бреговић и Тифа нису Бијело дугме. Жељко Бебек и Алан Исламовић су Бијело дугме, ова двојица не знају пјевати - само су неки од коментара који су услиједили након Исламовићевог недоласка.


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.