НОВО НА ИТАЦАДЕМY: Уз најмодерније ИТ школовање добијате и 100 цоwоркинг сати у Смарт Office ХУБу

Са ИТАцадемy стижу важне вијести за све који планирају да закораче у ИТ област и стекну вјештине за неке од најплаћенијих послова данашњице.

PR / 06. јун 2019

У овој међународној образовној установи отворен је прољетни уписни рок, па будуће ИТ стручњаке који у овом периоду одлуче да започну школовање очекује значајан попуст на школарину, али и нове, јединствене погодности, какве не пружа ниједна друга ИТ школа у нашем региону.

 

Добијате 100 бесплатних сати у Смарт Office цоwоркинг ХУБу за развој фрееланце каријере и стартуп бизниса

 

Једна од најзначајнијих новина на ИТАцадемy важна је за све који након школовања желе да стекну праксу, започну успјешну фрееланце каријеру или покрену свој ИТ стартуп.


Захваљујући сарадњи ИТАцадемy са Смарт office хубом из Бања Луке, сви полазници из овог града и околине добијају бесплатно 100 радних сати у овом цоwоркинг простору.

 

Током боравка у Смарт office хубу ИТАцадемy полазници добиће и свог ментора са којим ће имати прилику да раде на практичним задацима и примијене своје вјештине у раду на реалним пројектима. Уз то, у поменутом цоwоркинг простору имаће прилику да присуствују многим ИТ догађајима, прате корисне семинаре на којима ће усавршавати своја знања и још много тога.

 

Са ИТАцадемy истичу да овакав додатак школовању, какав нема ниједна друга едукативна установа у региону, пружају зато што вјерују да ће то бити идеална прилика да полазници у друштву растуће ИТ заједнице искористе знање које су стекли на ИТАцадемy и упознају се са људима са којима ће моћи да покрену заједничке пројекте и створе нове пословне прилике.

 

Цоwоркинг хубови – идеално мјесто за рад и напредовање

 

 

Посљедњих неколико година цоwоркинг постаје све популарнији широм свијета, па тако и код нас, а овакав концепт показао се као одлично рјешење за појединце и тимове који су раније посао радили из кафића или од куће.

 

Цоwоркинг хубови постали су модерно опремљени пословни простори који, осим најсавременијег окружења и квалитетних средстава за рад, омогућавају и повезивање са мрежом ментора и ИТ професионалаца – све оно што је потребно за покретање успјешног ИТ бизниса или фрееланце каријере.

 

На ИТАцадемy можете стећи престижне ИТ цертификате, и то бесплатно

 

ИТАцадемy ради на највишем нивоу партнерстава са водећим ИТ институцијама и компанијама и, као таква, једина је институција на Балкану и једна од малобројних у Европи које имају овлаштења да обучавају полазнике за стицање међународних ИТ цертификата.

 

 

Цамбридге, Microsoft, Зенд, Аутодеск, Орацле и Адобе цертификати само су неки од бројних које можете добити потпуно бесплатно након школовања, а они ће бити сигуран доказ квалитета стеченог знања на ИТАцадемy и велика предност при запослењу.

 

На вама је само да од шест ИТ одсјека изаберете онај који највише одговара вашим интересовањима: Програмирање, Дизајн и мултимедија, Администрација, ИТ пословање, 3Д дизајн и ЦАД или Развој мобилних апликација.

 

Упис будућих ИТ стручњака на ИТАцадемy је у току

 

Ако сте спремни да одвојите само годину дана и уложите у своје знање, уз подршку коју добијате на ИТАцадемy, врата ка одлично плаћеном послу у ИТ-ју широм су вам отворена.

 

Да сазнате како најлакше можете покренути своју ИТ каријеру школовањем на ИТАцадемy и уз то добити 100 бесплатних сати у Смарт Office цоwоркинг ХУБу, позовите +387 (51) 303 520.

 

Пожурите, ова специјална понуда важи само за ограничен број полазника. Пријавите се што прије, докажите се у друштву најбољих и изградите себи савршену прилику за одлично плаћен посао.


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.