Највеселији Дјечији фестивал у свим ЦинеСтар кинима у региону оборио рекорд посјећености

ЈЕДИНСТВЕНА ПАРАДА МАСКОТА У ДЕЛТА ПЛАНЕТУ!

BUKA portal / 15. октобар 2019

 

Протекли викенд широм региона протекао је у знаку шестог Дјечијег фестивала, који организује ЦинеСтар у свим својим кинима. Многобројни малишани су уживали у занимљивим радионицама, одличним цртићима и главном догађају фестивала - Паради маскота која је кренула од ЦинеСтара кроз читав Делта Планет.

Као и претходних година, циљ манифестације је био развити љубав код најмлађих за филм, одласке у кино и покренути им машту активностима, које развијају дјечију креативност. Ликовне радионице, моделовање кинетичким пијеском, разне креативне радионице уз стручне аниматоре, само су неке од атракција које су окупирале дјечију пажњу. Фаце паинтинг био је неизоставан и ове године, па су се на фестивалу могле видјети многе принцезе из бајки, као и ликови из омиљених цртића и видео игрица.

Посјета Паради маскота оборила је све рекорде, маскирана дјеца придружила паради заједно с родитељима, а ЦинеСтар их је за то наградио улазницама. Поред фаце паинтинга и различити костими су учинили да малишани на неколико сати, постану своји идоли из различитих цтрића. Бетмен, Спајдермен, Дизнијеви јунаци, Нинджа корњаче, Штрумфови - сви заједно парадирали су Делта Планетом и уживали у најљепшем дјечијем догађају године.

Посјетиоци који су имали прилику видјети Параду маскота кроз Делта Планет, на тренутак су се вратили у најбезбрижније раздобље живота, а малишани који су се случајно затекли у схоппинг центру искористили су прилику и прикључили се паради коју су пратили плес, музика и смијех.

Најмлађе су додатно обрадовали и поклони партнера Дјечијег фестивала, Виолета и Киндер, који су се побринули да нико не оде кући празних руку. Малишани су кући понијели и много дивних успомена, научених вјештина и нових другара, са жељом да се догодине друже на истом мјесту у још већем броју. Много радости, забаве и игре обиљежили су недавно завршени фестивал.

Родитељи нису крили своје одушевљење, а истичи да су презадовољни организацијом и активностима, које су биле припремљене за дјецу. На ЦинеСтару је тежак задатак да сљедеће године пробају надмашити овогодишњи успјех, али најављују још богатији програм и одличну забаву, што је већ постала традиција Дјечијег фестивала.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.