МОЗЗАРТ донирао електро-подизне кошеве ОКК Борац из Бање Луке

Компанија МОЗЗАРТ се одазвала позиву Омладинског кошаркашког клуба из Бање Луке у пружању бољег и квалитетнијег спортског ангажмана овог клуба

BUKA portal / 08. јануар 2019

Tibor Florijan direktor kluba i Tamara Kantar predstavnica kompanije Mozzart

Како би олакшали припреме и дали подстицај остваривању још бољих резултата и развоју млађих такмичарских селекција, компанија Моззарт донирала је Омладинском кошаркашком клубу Борац електро-подизне кошаркашке конструкције.

Директор Омладинског кошаркашког клуба Борац Тибор Флоријан истакао је да је овом донацијом значајно олакшан рад млађим такмичарским селекцијама које су највећи потенцијал клуба.

У претходној такмичарској сезони били смо на корак до пласмана у Премијер лигу, а у овој настављамо са започетим активностима. Циљ нам је освајање домаћег првенства и пласман у Премијер лигу БиХ, као и развој и афирмација млађих такмичарских селекција”, рекао је Флоријан захваливши се компанији МОЗЗАРТ која је овом донацијом олакшала пут клуба ка циљу.

Представница компаније Моззарт Тамара Кантар подсјетила је да је значај ове акције прије свега подршка кошарци и спорту уопште, као и да Моззарт својим друштвено одговорним пословањем тежи да пошаље поруку о важности социјализације, дружења и здравог начина живота.

Сваким обновљеним тереном кроз акцију „Сто терена за једну игру” и донацијама попут ове направили смо бар корак напред ка бољој и здравијој будућности наше дјеце. Свјесни смо да будућност заједнице зависи од свих нас, због чега компанија Моззарт континуирано улаже у развој спорта, прије свега оваквим акцијама, али и низом сличних, навела је Кантарева.

Моззарт донирао електро-подизне кошеве

 

Донација у виду електро-подизне кошаркашке конструкције само је једна од многих друштвено одговорних акција компаније МОЗЗАРТ, попут акције „Сто терена за једну игру”, у склопу које су широм Србије и Републике Српске до сад обновљена 72 терена.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.