Ману Цхао стиже у Бањалуку

Концерт познате звијезде сутра у бањалучком КСБ-у

BUKA portal / 16. октобар 2019

 

Дуго исчекивани концерт једног од напознатијих имена на свјетској музичкој сцени Ману Цхао одржаће се сутра, 17. октобра у Клубу студената Бањалука – КСБ. Улазнице за овај концерт распродале су се за само 24 х од момента пуштања у продају, што потврђује да је ријеч о највећој музичкој звијезди која је до сада имала прилику да наступи у Бањалуци.

Иако се ради о великом музичару, чије концерте у свијету посјећује и до 100.000 људи, Ману је једнако познат и по томе да врло често организује наступе у врло необичним или мањим и интимијим просторима, као што су барови и клубови, пред мањим бројем публике. Овога пута одлучио се баш за такав тип наступа у ацоустиц верзији у оквиру мини балканске турнеје са својим пројектом „Ел Цхапулин Соло“. На његовом путу осим Бањалуке, наћи ће се и Ниш, Скопље и Софија.

Концерт у организацији ОК Феста својеврстан је наставак сарадње са великим свјетским именима, у настојању да се током цијеле године промовише и шири идеја, као и сам концепт и позитивна енергија фестивала, који из године у годину због самог квалитета и несвакидашњег амбијента у којем се одржава завређује пажњу не само публике него и планетарно познатих имена из свијета музике.

Почетак концерта најављен је за 21:00.

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.