ЛЕТОВИ МАКСИМАЛНО ИСКОРИШЋЕНИ: Циљ Рајанера је 120.000 путника у Бањалуци, постоји интерес за нове линије,али...

Авио компанија “Рајанер” и Бањалука остварују изузетно добру сарадњу, а циљ је 120.000 путника у наредној години, рекао је замјеник менаджера ове ирске компаније за југоисточну Европу и Балкан Денис Барабас

BUKA portal / 15. јун 2019

foto Buka

Барабас каже да су све авио-линије из Бањалуке максимално искоришћене. – Драго ми је што се развијамо у Бањалуци, увођењем нове линије за Берлин од ове године, као и популарним конекцијама ка Шарлерој аеродрому у Бриселу, аеродрому Меминген, те Скавста у Стокхолму – рекао је Барабас за “Глас Српске”.

Он каже да увијек постоји интересовање за нове авио-линије, али да њихово увођење зависи од тога да ли су испуњени сви фактори, од потражње путника, доступних капацитета авио-флоте, трошкова аеродрома до оперативних потреба. Барабас каже да “Рајанер” нуди најниже цијене карата у Европи и да оне стално падају, те као илустрацију наводи да су карате у овој години појефтиниле за шест одсто, и то на 37 евра.

– Путници редовно посјећују наш сајт и налоге на друштвеним мрежама, гдје објављујемо све наше фантастичне продаје авионских мјеста до свих дестинација, укључујући летове из и ка Бањалуци – рекао је он.

Барабас је навео да ова компанија повезује више од 200 дестинација у 37 земаља са флотом од 475 авиона.

 

 


Бука препорука

Економија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.