Гмаил уводи опцију коју су сви дуго чекали

Једноставна за кориштење

BUKA portal / 11. мај 2019

Заказивање маилова унапријед досад је било могуће само уз помоћ вањских апликација, а Гмаил од сада ту могућност уводи међу своје постојеће значајке, пише Верге.

Једноставна за кориштење, Гмаилова нова опција корисницима ће омогућавати управљање и заказивање слања порука. То већ сада можете испробати у свега неколико кликова користећи апликацију на мобителу или верзију на рачунару.

Ако то радите на рачунару, редослијед радњи је сљедећи:

1. Отворите нову е-пошту.

2. Кликните на трокут уз плаву типку "Пошаљи".

3. Одаберите неко од предложених времена или кликните на "Одабери датум и вријеме" како бисте унијели жељено вријеме слања.

4. Кликните на "Закажи слање".

Када је ријеч о мобилној апликацији, кораци су исти, а само једна ствар је нешто другачија - умјесто другог корака који укључује типку Сенд потребно је, при отварању нове поруке, кликнути на три точкице у горњем десном куту заслона. Тада ће вам се отворити опције за заказивање времена слања које сте предвидјели.

Да бисте уредно водили евиденцију и распоред заказаних маилова, Гмаил је додао нову мапу под називом Сцхедулес. Ако пак одлучите да неки од заказаних маилова не желите послати, једноставно уђите у мапу Сцхедулес, отворите поруку коју желите отказати те одаберите Цанцел. У том случају, порука ће се вратити у скице.


Бука препорука

Наука и технологија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.