Емотивни дочек првака у маратону у Бањалуци (ФОТО)

Полазници школе за трчање "Бања Лука Руннинг Цлуб-а" организовали су синоћ дочек свом тренеру и државном прваку у полумаратону и маратону.

BUKA portal / 16. август 2019

 

Чланови бањалучког рекреативног тркачког клуба којег води Срђан Самарджић приредили су свом тренеру, пријатељу и однедавно државним прваку у маратону свечани дочек с обзиром да нам је ово било прво виђење након дражвног првенства одржаног у Цазину на којем је тренер остварио вријеме 2:39:13 које му је донијело титулу државног првака БиХ.  

Дочек је уприличен како и доликује у парку Младен Стојановић, у вријеме кад је требао бити одржан редова тренинг на којем су се са малим закашњењем појавили тркачи са пригодним поклонима у част значајних резултата Срђана Самарджића и нарочито уз жељу да њихов тренер оствари добар резултат на предстојећем Балканском првенству које ће бити одржано 3.11.2019. године у Београду.

"Сам догађај је био веома емотиван за нас јер знамо да је животни сан нашег тренера и пријатеља да оствари олимпијску норму за маратонску дисциплину за предстјећу олимпијаду у Токију 2020.  Тренера смо усрећили и надамо се дали му вјетар у леђа за надљудске напоре и одрицања која му предстоје у наредном периоду", кажу нам полазници школе трчања.

 

 


Бука препорука

Вијести

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.