Доба у којој жена више не треба мушкарца

Свака жена има тајну доб кад је мушкарци више не занимају: и интимно и опћенито.

BUKA portal / 10. децембар 2019

Foto: Ilustracija

 

Неки су равнодушни према мушкарцима кад су у мировини, једни након 40 година, а други пак тек кад напуне 30. Први знак који ће вам помоћи да упознате такву жену су неуредност и вишак килограма.

То је досадно и несретно. Што јој се догодило? Једноставно: достигла је доб која је била остављена у налету фрустрација и тешкоћа.

Зашто је онда тајна доба?

“Будући да ова жена никоме ништа не каже, не одлази. Затворила је срце и никоме није дозволила да уђе у њенживот. Више не вјерује мушкарцима, нити замишља да би постојао неко ко би је могао вољети.

Жене су лијепе кад их воле чак и на даљину, када са својим мушкарцем разговарају само путем порука. Зна да је неко воли и мисли на њу. Она му мора пружити љубав која живи у њој.

Љубав и страст чине да жена сјаји, изгледа добро, буде лијепа и привлачна. Жена је млада и лијепа само ако је вољена. Остали живе са успоменама и фрустрацијама накупљеним тијеком година.

Ако ме питате колико жени треба мушкарац, одговорит ћу: до задњег даха …

Знам да понекад љубав узрокује бол и тада желиш побјећи у свој свијет, затворити се  и не дупуштати да ико други осјети нешто за тебе.

Али то није у реду, прије свега према себи. У својој подсвијести увијек ћете жељети бити вољени и размажени. Ми жене овисимо о пажњи и љубави мушкарца. Или нас то барем чини пуно сретнијима. “

Позитиван став

 

 


Бука препорука

Тема

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.