Ђајић позвао инспекторе да кажњавају угоститеље! Шути кад се испред УКЦ не поштују мјере

Директор Универзитетског клиничког центра Републике Српске Владо Ђајић незадовољан је радом инспекцијских органа који су "преспавали пандемију", игноришући чињеницу да се велики број људи окупља у угоститељским објектима без придржавања мјера

Buka portal / 31. јул 2020

Buka

 Ђајић је апеловао је на грађане да се придржавају мјера у циљу спречавања ширења вируса корона.

Ђајић је за РТРС истакао да је најважније да сви поштују физичку дистанцу и носе маске.

“Ако ви носите маску, а други неко не носи, он вас угрожава. Ви маском штитите друге, али они који не носе, не штите вас”, рекао је Ђајић.

Он је истакао да су здравствени радници незадовољни радом инспекцијских органа који су, како је рекао, "преспавали пандемију", игноришући чињеницу да се велики број људи окупља у угоститељским објектима без придржавања донесених мјера.

Бука

Ђајић је поручио да су здравствени радници истински хероји који улажу максималне напоре у борби против ковида 19, нагласивши да дневно прегледају стотине грађана.

Навео је да је велики број заражених млађе животне доби.

Ђајић је тако наставио са хајком на угоститељске објекте наводећи их као мјеста ширења вируса корона заборављајући да позове инспекцијске органе испред Клиничког центра у вријеме кад се нису поштовале мјере (погледати насловну фотографију), на страначка окупљања или прославе општинских власти, литургије...

 


Бука препорука

Бука деск

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.