Армстронг послао шокантну поруку коју је НАСА цензурисала / ВИДЕО

Иако пре звучи као научно-фантастични сценарио за филм, све се више говори о бројним тајним извештајима и транскриптима између главног НАСА-иног центра и астронаута на Месецу.

100POSTO.HR / 09. јул 2018

 Занимљиви детаљи о томе са чиме су се астронаути наводно суочили на Месецу потичу из интервјуа неименованог професора и Нила Армстронга који је настао на једном НАСА-ином симпозијуму, пише 100посто.хр. 

 

У том интервју професор испитује Армстронга шта се стварно тамо догодило, на шта му астронаут одговара: 

 

"Било је невероватно… наравно, одувек смо знали да постоји могућност… чињеница је да смо били упозорени. Никада није било неких питања о свемирској станици или граду на Месецу." 

 

На професорово питање како то мисли да су били упозорени, Армстронг одговара: "Не смем да улазим у детаље, али могу рећи да су њихови бродови били далеко супериорнији у односу на наше, и по величини и по технологији. Били су велики и претећи". 

 

У тајним извештајима, како је рекао физичар и професор математике са Универзитета у Москви Владимир Азхазха, постоји много интервјуа и докумената који указују да је могуће да су се Аполо астронаути заправо суочили са ванземаљским бићима и НЛО-има када су истраживали површину Месеца. 

 

"Нил Армстронг пренео је поруку контроли мисије да су их два велика, тајанствена објекта посмматрала након што су слетели на Месец. Али његова порука се никада није чула у јавности, јер ју је НАСА цензурисала". 

 

Према речима бројних извора, Армстронг је тврдио да су ванземаљци били присутни на Месецу, и да је астронаутима наређено да оду, а многи истраживачи НЛО-а тврде да су чак снимљене чудне структуре и грађевине и све детаље пријавио контроли мисије, која је намерно цензурисала информације у циљу спречавања хаоса и панике међу становницима планете.

.


Бука препорука

Наука и технологија

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.