Александар Трифуновић: Стиди ли се Игор Радојичић икад?

Кад се шака нас борила против распродаје градске земље тајкунима СНСД-а, и он сам и СНСД нас је свакодневно прозивао издајницима, полиција нас је приводила, судови процесуирали.

Aleksandar Trifunović / 22. фебруар 2020

 

Игор Радојичић јуче позива јавност, како каже, да се сада заједно боримо против одлуке Уставног суда да Стара сутобуска припада Аутопревозу.

Па, кад се шака нас борила против распродаје градске земље тајкунима СНСД-а, и он сам и СНСД нас је свакодневно прозивао издајницима, полиција нас је приводила, судови процесуирали.

Стиди ли се тај човјек заборава икад?

Јер није могуће да заборавља да је партија која је и њега поставила ту гдје јесте, и захваљујући којој је остварио све што има, већ више 20 година на власти у Бањалуци. Да су управо тајкуни СНСД-а разграбили градску земљу, и да је и сама имовина Аутопревоза продана на тај начин. Да је садашња Делта на земљишту отетом од града.

Колико се сјећам, градоначелник је пресјекао ту врпцу са осмијехом и није позивао да се заједно боримо против отетог.

Корупционо управљање градом од стране партије господара Српске долази на наплату.

А тек ће доћи.

Земља коју дају у бесцијење својим тајкунима има и своје стварне власнике. Када једном реституцијом дођу у свој посјед, онда неће ти који су је джаба добили од града плаћати стварну цијену те земље, већ грађани Бањалуке.

 

 

Град у коме већина упорно ћути, већина која се виртуално и стварно обрушава на ријетке који подижу свој глас боље од Радојичића и ових ријечи Милорада Додика и не заслужује...

„А сад кад ми кренемо у Бањалуци држати шаторе и сазивати људе. Кад доведемо оркестре и кад почне пјесма... Нема шансе да нас побиједите! Джаба покушавате. Већ смо резервисали сав јагњећи и прасећи фонд за такву врсту приче. Джабе говорите. Ми имамо пописаних 55 000 гласова у Бањалуци који ће сутра гласати.“

Јер није само до ових 55 000 директних саучесника.

Много је више до тих преосталих, много више хиљада оних који упорно ћуте.


Бука препорука

Друштво

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.