Збогом коцкање

Fond Herc / 22. јул 2012

Коцкање је у експанзији. Сви смо под ризиком јер је понуда толико велика и сто се тице облика коцкања а и доступност истима. Патолоски коцкари разарају себе, своје породице, пријатеље, нарусавају здравље, русе углед али оцито да никога није брига иако је стета по дрзаву три пута веца од користи коју убире од ``игара на срецу``. Премало је информација о овом проблему и углавном је најлаксе да се о њему цути и гура под тепих а толико је криминалних радњи, насиља, самоубиства због немогуцности да се изадје из тог зацараног лавиринта коцке. И не помазу обецања, не помазу молбе...наизглед помоци нема. Али... Као сто се и многе друге ствари у зивоту уце тако се мозе науцити и да се не коцка. И колико год звуцало неозбиљно то је тако.

Драги родитељи, супруге, сестре па и сами коцкари не окреците главу јер патолоско коцкање није порок, бахатост вец болест зависности која се мозе превазици.

Реците `` Збогом коцкање``!

Дејан Станковиц аутор романа Улог, Збогом коцкање као и књиге Патолоско коцкање-узроци и последице и оснивац организације Херц.

``Коцкање је као зиво блато, сто се висе померас све брзе и дубље тонес и зато не трази срецу у ма ком добитку јер среца се не мозе добити, мозе се само изгубити``.

.коцкање.орг


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.