ЗАШТО СЕ НА ИЗАЗИВАЊЕ САОБРАЋАЈНЕ НЕСРЕЋЕ БЛАГОНАКЛОНО ГЛЕДА?

Изазвао тешку саобраћајну несрећу бахатом пребрзом вожњом скупим аутом и налетео на недужне људе коју су само чудом преживели. Сапутник у ауту у коми. Како реагујете на ову вест? А како када сазнате да је покушај убиства извео познати лопташ или певач?

Милена / 24. јул 2019

Потпуно је људски са радошћу реаговати на вест о опоравку повређеног. То је вероватно добар човек, нечије дете, нечији отац, муж или брат. Међутим, ту се прича не завршава. 

Невероватно је лицемаран став медија у оваквим ситуацијама. Напијеш се, надрогираш, или једноставно баш те брига за последице и животе других и седнеш за волан моћног аута. Угрозиш живот других учесника у саобраћају и нико ти не приговара. Сажаљевају те, о трошку грађана траспортују хеликоптером у другу земљу код најбољих лекара, свакодневно прате твој опоравак. Наравно, ти си лопташ или певач, а стадо само може да те прати. 

Срећа је си преживео иако очигледно имаш самоубилачке пориве. Дакле, то НИЈЕ била несрећа за тебе. Несрећа је кад таква бахата будала налети на ни криву ни дужну особу или животињу.

Не знам због чега се медији толико баве особом која је ИЗАЗВАЛА несрећу и УГРОЗИЛА ЖИВОТЕ других учесника у саобраћају. Какву поруку шаљете младима? Да је у реду бахато дивљати на путевима ако си лопташ, певач или нека друга позната личност?


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.