Уске мајице, билдери ... прави муслимани

PerunTheGreat / 28. август 2012

Како сам наслов казе, уска мајица, рука као од "брда" одваљена, златни ланац око врата (у задње вријеме брада) , кратко осисан ил целав, пистољ у једној, у другој прст палац према горе (као Аллах је један)... звуци вам познато ?

Гдје год да се окренем тај неки нов вал "турбо" муслимана је око мене тј нас. По фб се кацају слике, по граду видјас те "момке". Најсмјесније или најзалосније питас се ста су они Богу скривили, па су такви а да иронија буде веца јос су као вјерници, велики муслимани. Контам да их је то опуцало од оних кримоса из филмова, сто убију висе него просјецни тинејдзер у гта. знамо да су то велики момци који се не боје ницег и мрзе убијати (али ет јбг морају јер "јадни" они,  не би могли замислити зивот без скупоцјени аута, добри зена, сампањца итд...) али редовно убијају. нормално је да имају преко 100 кг зиве ваге и носе крст око врата ција велицина би оборила осредњег мускарца. ех ваљда ови наси муслимани, босњаци, нисам сигуран как себе називају ( да не буде забуне овдје не мислим на нормално градјанство које се изјасњава као босњак, муслиман) су се изгубили измедју тих филмова и вјере. Знате оно кад неко хоце једном гузицом на двије столице. Па нам је сад град, препун тих неких напуханих који су цесто озењени и то покривеним зенама, а сваку ноц излазе по дискотекама, гдје су цесто и избациваци, и убацују своје тјелесне тецности у зене тј тинејдзерке сумњивог морала. Неки од њих пију алкохол 11 мјесеци а 12 тј кад је рамазан посте, док опет други не пију "прави" алкохол али зато их мозете видјети како узивају у безалкохолоном пиву, јер как казу има тај окус који воле. Ипак ваљда заборављају да опонасање једног невјерника баца те у исти кос с њим, бар тако тврди њихова религија.  

Ех сад знамо да је Босна земља велики контраста али да је неко вјеровао да це искоцити турбо муслимани са фурањем али бас фурањем религије а са друге стране свега сто религија забрањује мало је ко вјеровао. Проблем је сто вецини млади су узори ти неки насери, каљименди, цирихи и какви вец "бундоглави" који су направили висе гријеха него вагон пун улицара, силоватеља, убојица. Разлог засто су им узори су многобројни, од добри аута, зена на сваком кораку, познанстава до ипак оног најгорег. Мијесања вјере у све то. Засто "јадна" вјера и којим правом се мијеса у те неке кабадахије којима нико не мозе помоци, они су осудјени на пропаст. То је оно сто ме највисе нервира, а друга врло лоса ствар, сто цесто вјерски поглавари те исте дебиле подрзава, те цак одрзавају присне односе са њима. Како мозе бити нормално да неко на цувеном фацебооку стави профилну себе до паса наг ил ти га гол, сљедеца слика Кабе (Ћабе) гдје писе Аллах је један, а након те опет гол ал са пистољем у руци и неком поруком типа непобједив сам, па онда нека слика неке јадне дјеце у Палестини, па опет неке дзамије итд... Мислим има ли икакве логике мијесати дзамију, мишиће, каласњикове. Док би у нормалном свијету то било осудјено и такве особе упуцене на лијецење, по Босни они скупљају лајкове како тинејдзера тако и одраслих :Д оно хало ба, да одрасли цовјек лајка пуске, убијање било кога само зато сто није муслиман... писем ово врло касно тј рано и директно из главе, тако да највјероватније изгледа "сбрда, сдола" али поента је у томе да се треба и мора повести рацуна о овом брзо растуцем тренду, ако не зелимо да тонемо јос дубље. Знаци сви требају устати против овог, од уцитеља, вјерски поглавара до родитеља против ове "сабанизације" градјана у Босни и Херцеговини, јер не зелим да сутра моје дијете поцне фурати њихову "носњу" а да му на зиду буде објесен так неки криминалац, који је као бранио муслимане са пистољем у руци, а одмах поред Каба или дзамија ! То опет потезе неке друге ствари, од раздвајања религије од дрзаве, сто је код нас теоретски раздвојено до многи други промјена, али о томе у неком другом блогу....


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.