Турбофолконизација

Buka / 30. октобар 2012

Једном политичком систему одговарају градјани који не питају, не мисле и не покушавају да утичу на власт - они су ту ради гласова.

То је турбо-фолк.

Када тим истим градјанима неко обећа на брзину милионе, камионе и авионе али након некон времена (сљедећи избори) не испуни

 То је Турбофолконизација. 

Тешко је писати о прошлим временима , јасно је ко дан да треба гледати у будућност. Ма колико сад она била сива , ипак је то наша будућност. Од прошлости треба сјећати се оног најбољег - то је рнр. да ли је то умјетност , бунт , социјални облик изражавања - стварно не знам. Једно је сигурно , то није шунд који је пласиран да би урадио нешто лоше , уништио генерације које долазе и обезвриједио логику.

То је појава која даје снаге свим људима који искрено желе да буду оно што већ јесу , не да постану оно што нису. То је рок ен рол. Све остало је турбо-фолк. Једном ћемо сви застати , и питаће нас млади људи шта смо ми то урадили , надам се да неће бити одговор ишао сам по сплавовима , на концерт Цеце Јеце , гледао сам 2х у њене силиконе било је занимљиво.

Рнр је бунт, стање ума , делиријум који долази полако али јако. Све остало је турбо фолк.

Знате кад питате особу о Моцарту и наговијестите да је његова музика ипак "убија" и послије 200/300 година  а та вам особа каже ј*те Моцарт - е то је турбо фолк. 

Кад видите да политичар вриједја "мањег" (по друштвеној љествици / укупној моћи) од себе - тј обичног човјека. Он треба да буде примјер. 

Турбо фолк. 

Кад вас политика учи да крадете јер и они то раде.

Турбо фолк

Имати силиконе , бити глуп - бити инстант познат , без разлога 

Турбо фолк

 

 

 И за крај 

хттп://.оутубе.цом/атцх?в=хдрво977

 


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.