Септембар

Darko87 / 30. август 2012

 

 

         Још дан, два па смо ушли у Септембар мјесец. За Септембар је најављено поскупљење хране и штрајкови пољопривредника који траже опроштај дуга јер га из очигледних разлога не могу враћати.

         Девети мјесец нам такође доноси крај сезоне годишњих одмора, па ће коначно профункционисати државне институције у пуном капацитету. Владе ће да се ухвате у коштац са свим проблемима које  су захваљујући изговорима на годишње одморе успјешно избјегавале. Очекује се пад температуре и одлазак тропских врућина, а долазак кише. Требамо се надати да киша неће претјерати, као што је  Сунце у прошлим мјесецима.

Почетком мјесеца почиње школа, па ће улице постати веселије, испуњене дјечијом грајом(жамором, смијехом причом,галамом...).

        Мој вам је савијет да и ако ће сунчаних дана бити све мање ипак купите розе сунчане наочале, јер ће вам онда свијет кроз њих изгледати много љепше и позитивније.   

П.С: Што се тиче временских прилика редовито пратите временску прогнозу. Временска прогноза на крају Дневника је понекад и једина добра вијест.

 


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.