Пивица Костелицх

konfuzije / 16. јануар 2011

У много цему би се требали угледати на своје комсије...људи су поред тога сто су послали своје врхунске скијасе у свијет...такодјер су свијет довели на своја брд..планине и направили цуда. Прва је била Јаница Костелиц. Редала је Јаница успјех за усљехом...као перле на огрлици...полако...сигурно и онда је подигла...да је сви видимо...огрлицу успјеха. Свијет је то препознао, али и народ...па је у еуфорији изазваној успјесима настала идеја да се поред успјеха брендује и име...па је настала Јамница....вода....мислим....вода је настала далеко прије...али је окруњена новим именом. То говори колико су насе комсије способне да успјехе претворе у јос веце успјехе.

Ево га гледам...Ивица Костелиц...брат Јанице...син Хрватске. Момак реда успјех за успјехом....и он доводи свјетска имена у Хрватску. Сада...цекам да се неко у хрватској сјети па да и његовим именом окруни неста...као сто су то урадили са именом његове сестре....Јамница. Питам се ста це смислити са његовим именом. Мозда це неку од хрватских пива назвати Пивица Костелицх.

А ми...умјесто да се угледамо на најдразе нам комсије...ми....не моземо организовати грудвање на једној од неколико ОЛИМПИЈСКИХ ПЛАНИНА.


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.