Падал Чићву ?

Једна од омиљених тема моје мајке је стање у Србији, она мени вели да пада Вучић, те у ову суботу, те у ону суботу

Potemkinov Mališa / 11. април 2019

Ријетки су тренутци у свакодневном контакту путем 3Г мреже БХ Телецома са мојом мајком у којима се на нека од њених запажања осврнем. Одговори о навученој поткошуљи су спремни, одговор о пуном желудцу је спреман, све друге изречене ствари, искрено да вам кажем и не чујем, нити ме занимају, не могу да се бавим мишљењем комшије шизофреничара куда плови овај брод, а ни страховима рођене мајке у вези са шизофреним пројекцијама.

Једна од омиљених тема моје мајке је стање у Србији, она мени вели да пада Вучић, те у ову суботу, те у ону суботу, Београд је каже чудо, има људи, ми само сједимо, у тим ескападама је неријетко љутито прекинем са констатацијом да можда у Београду не одрастају баш сва дјеца под мотом „немој ти, што би ти, шути болан“, када немам снаге или времена да је прекинем у њеним настојањима да размјенимо пар реченица које нису у вези са поткошуљом осјећам се као да гледам АМЕРИЧКУ ТЕЛЕВИЗИЈУ Н1, то ми је, право да вам кажем, тек синоћ пало на ум.

Моја мајка, изолована од утицаја неамеричких телевизија које посједују националну фреквенцију у сусједној Србији нема комплетну слику, жена није крива, не користи интернет, нема пријатеље из Србије, нема представу о реалном стању у тој држави, њену слику о протестима и коначном успјеху истих могу да разумијем, оно што не могу да разумијем је једнака увјереност протагониста протеста у Србији у успјех истих.

Увјерени су тако Кулачин и Видојковић да че Вучић да падне, увјерен је и Трифуновић. Јеремић, Обрадовић, Ивановић, Стефановић, увјерено је још педесет хиљада људи, своја увјерења шире међу собом путем већ поменуте америчке телевизије и телевизије Шабац, до крви посвађане заједнице на Твитеру и однедавно путем још једне кабловске телевизије, телевизије са које ће Оља да ослободи Београд за Обрадовића и остале, оће курац, рекли би младићи из Загреба заједно са Кљајићем из Новог Сада.

Мами сам рекао да се на нада, неће у Србији пасти фашиста Вучић, неће пасти док постоје неамеричке телевизије, неће пасти ни са додатних осам америчких телевизија, док постоји једна неамеричка, док постоје клонови моје мајке у Србији, Вучић неће пасти.

Срби носе поткошуље као и Босанци, научно је доказано да народи који носе поткошуље не могу да оборе диктаторе, барем не без неке озбиљније обуке у земљама гдје поткошуља није потребна због високих температура, са унапријед обезбијеђеном хладовином долара за оне опозиционаре са осјетљивом кожом, такве хладовине нема, нема много америчких телевизија, а Вучић се неће рушити у Сарајеву, овдје би га можда и срушили, у Београду нажалост сигурно не.

Желим Вам поштовани опозиционари много среће,  не заборавите да навучете поткошуље, нека мајке за вама полију воду, да се у миру и срећи вратите, да објашњавате једни другима и мојој мајци како ће Вучић пасти бећ наредне суботе, оће курац.


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.