НОВО у БиХ: Транс-националац

konfuzije / 17. јануар 2011

Након сто сам 16 година (од 95-те па до сада) бавио се истразивацким радом цитајуци новине и слусајуци вијести...досао сам до револуционарног открица...открио сам нову популацију у БиХ...заправо...три нове популације. Хмм...модза их нисам ја открио...али сам им дао право име. О цему се ради?

Сви сте цули за трансексуалце...то су особе које су нпр. зене заробљене у муском тијелу. Имам једну такву пријатељицу...ма прије бих рекао познаницу. Једном ми је у разговору рекла...видис...ја изгледам као муско...имам муско тијело...муски глас...али се осјецам као зена. У бити, ја сам зена заробљена у муском тијелу.

Сједим тако један дан...безе вртим канале...кад....клик....све су се коцкице слозиле. Погледај око себе! Колико је Босанаца и Херцеговаца који се изјасњавају као Хрвати, Срби или Босњаци. Узет цу за примјер ове прве двије категорије јер су ми најрепрезентативнији узорак...ови треци...не знам бас за ста би их тренутно везао.

Дакле...прво Хрват.

То је јединка која се размнозава исто као и представници других...јединки. Анатомкса градја и физиолоски процеси су им исти...но феномен је јединствен. Та особа је у бити Хрват заробљен у тијелу Босанца или Херцеговца. Као трансвестити...он изгледа као Босанац или Херцеговац...има велику главу...помало је приглуп (нисмо ми "право" глупи...ми смо предобри...ал то додје исто)...а у ствари је Хрват. Могу реци да је то Хрват заробљен у тијелу Босанца...или Херцеговца.Зато се одједном поцне облацити као Хрват, мијења глас у Хрватски, навија за Хватску, али  физицки остаје Босанац или Херцеговац.

Исто је са Србином

И он изгледа исто као Босанац...има исти глас...главу...но осјеца се као Србин. Дакле, Србин заробљен  у тијелу Босанца.  Временом и ова јединка се полако мијења у Србина...поцне прицати екавицу...заправо...мијеса екавицу и ијекавицу....говори "куме" и навија за Србију.

Ето...ако знате којег транс националца...а вјерујем да их знате много јер их има у изобиљу...будите фини и њезни према њима. И они су људи!

Вјерујем да це се у блиској будуцности појавити љекари који це нудити операције...тако да те физицки претвори у правог Србина, Хрвата или Босњака. Као сто трансвеститит послије могу да промјене и пол...па да мускарац заиста постане зена са грудима и без пениса...тако це и код нас...смањивати главе...мијењати глас тј нацин на који говоримо, тако да цес за  паре...након мјесец два...постати прави Хрват...прави Србин...или прави Босњак.

Ето...измислио сам нове популације...није три...двије...треца је јос у фази....развоја :)


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.