Несто ме за Тебе Везе

STAR* / 27. јануар 2012
Не знам ста се то десило или било је тако рецено не могу себи да ово објасним толико лосих ствари се издесавало и дао сам ти све сто сам могао.
Теби сам хтео да будем све да будемо срецни заувек и да нема нико као нас али не знам ста се то стобом десило несто се у теби променило и не могу јос да објасним засто.
Засто?
Цему ми окрецес ледја не могу то да разумем али ајде нека ти буде ја цу некако да зивим и мозда цу наци свој дом и срецу не знам хтео сам стобом све али није било судбине није која би ми те дала онако како сам ја зелео  бозе драги само кад помислим колико сам те зелео , колико сам стобом срецан био и засто сад ово  коме то идес моја рано знам никоме промена која је у теби уследила мене је као гром погодила и не могу себи да надјем мир не могу мени је то превисе , много ме то боли много моја љубави засто си ми то све уцинио засто .
Хтео сам те само за себе , хтео да будемо срецни али ..............теско ми је тек сада ових дана сватам да је готово и да ове две године су изгубљени негде ниста се није десило само навика само тек оно сто сам оцекивао да цес ми ти донети срецу и да бити крај мене као сто сам ја био ех моје мило било би добро то засто си ми ово уцинио.Цему сад ово , цему .
Не мозес ниста да објаснис трудис се али не мозес никако пре би само пио , и лумповао а мене остављас остављас без реци куда те однео враг ја висе немам нерава за даље зато сам одустао , зато са мдигао руке нецу висе не ....доста ми је .
И превисе сам ти пазње посветио а болело ме је .
Болело ме .
А ти то ниси ни видео само се себи осврцес и кад позелис само упутис ми неку лепу рец али ја висе не могу да зивим од тога не могу искрено ти казем и доста је немам висе времена да губим.Треба ми особа која це да ме воли која це да ме разуме онако како ја зелим а теби зелим све најбоље и нека ти је зиви како зелис мене висе нецес ме имати , нецес и не мозес .
Ја сам од тебе одустао.
Овога пута заиста одустао.


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.