Мозда Зивимо Тудјим Зивотима

STAR* / 20. јануар 2012
Увек кад се само питам дали се ми у овим зивотима претварамо и ко је то зивот као да зивимо у свет маскама и дали да се само претварамо некад се ја то питам у људима препознам неку особину која нимало ми не одговара и казем себи ту има неки проблем  мозда зивимо у тудјим зивотима мозда ово ми нисмо не знам.
Теска је теза то или мора да се претварамо како би смо пред другима били интересантни да смо главни у друству и ко зна јос где каква сарада бозееееееее нема даље само лаземо себе а и друге . Никако то не разумем уопсте само понекад на трен ми се цини да све моје пријатеље на трен ухватим у другацим улогама као да они нису уствари они ал ајде прастам свима ја маску стављам само у неким слуцајевима када требам да се одбраним од злих љубоморних људи и то само као одбрана а друго је искреност све у лице и тако зелим да се сви опходе према мени.
Не зелим другације  никако ја сам тако не исфолирана особа која само циља свој циљ која зиви само свој зивот и ниста јој друго није битно нити вазно нема ста друго да се објасњава па докле висе људи , докле.
Знам и ова криза делује на људе бас делује јер нема се и готово многу су дигли руке од зивота и јос це нам бити тезе борити се данас је јако теска ствар јер никако себи немоземо наци одговарајуци пут који це нас избавити од лукавог увек нека сметња , нека препрека таман помислис да је све у реду и оп нема ста насао си се у новом вртлогу .
Неизбезна ствар.
Или је то сам зивот ту нема предрасуде хтели ми или не борили се ми или не неко од горе вуце конце а ми смо само марионете бас марионете и креце нас како зели и где е то је зивот зато казем да зивимо тудјим зивотима , зато ми је понекад све страно или вец видјено кад идем на неким местима као да сам био као да сам некад ту зивио.
Нема даље зивот писе романе и док је света и века бице тако.
А сад љубим вас и зелим све најбоље .
Имајте леп викен опустите се иако бас време нам не иде у прилог ал ајде процице и ово
навикли смо ми ,
Лјубим вас

Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.