Хаос мачко !

Bilmez / 04. септембар 2012

Представа може да почне!

Иако имам јаку желучану киселину, ја просто не могу да сварим многе ствари. Пробава ми се поремети у предизборно вријеме док гледам како се уже народне масе безвазелински увлаче у анусе политичких субјеката, објеката, предиката и тако даље зарад нечег са вјероватноћом од 0,0000 нешто посто са одступањем плус минус три сигма. Хаос. Да макар знају како је статистика нетачан збир тачних података, знали би да су нетачни.

Ових дана читам по порталима како Херр Додик и Мр.Златко воде љубав иза сцене, и то без кондома. Сам Бог зна какво чудо ће да се роди. По свему судећи имат ће аномалије, јер такав пар никада није направио нешто здраво. Није то тако ни страшно шта ће нас још да стрефи. Групњак!  За пар дана можемо очекивати укључивање три вјерске заједнице у игре без граница. Четврта има право на шутњу које јој је загарантовано новим „модерним“ Уставом. У Босни се свашта омакне, па се тако омакло да и Јевреје туримо у устав. Срам нас било!

Бар ме је данас обрадовао један наслов. Наиме, на предстојећем попису становништва омогућено је изјашњавање атеистима и агностицима. Па тако, према „модерном“ Уставу, одлазе у исти кош са Јеврејима и Ромима и постају неконститутивни. Хаос!

Ко је тај ко може да ми каже ко сам ја??? Осјећам се изгубљен као Бора Стјепановић. Био сам Југословен 7 година, онда су се десили неки избори, и након избора рекли су ми да нисам више Југословен. Преко ноћи сам постао Босанац. Једва сам се навикао! Било је то превише за једног првачића. Док сам се прешалтао са екавског на ијекавски прошло је пола рата. Дуго времена сам мислио туђим мозговима, а онда сам порастао и почео се користити властитим. Пунољество сам дочекао као муслиман. Сада ме страх Бога рећи да нисам. А побогу како да будем!? Ако је реис оличје Ислама, онда ја нисам муслиман, јер ја никада нећу бити оно што је он. Углавном, један од нас није муслиман. Пошто сви тврде да он јест, испаде да ја нисам. Јеботе, па шта сам онда. Ваљда агностик, Боже ми опрости!

Ето тако, нек' нам је Бог на помоћи, и дању и по ноћи.


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.