А када те повриједе-ти им напиши писмо :)

Lo / 05. март 2012

Драги љубљени мој,

Након свега што је било и након свега што сам пружила у нади да си онај који је рођен за мене, пишем ти ово.Наравно да ни сам ниси могао наслутити крај нечега тако једноставног и невиног као што је била љубав коју смо давали једно другоме. Не кривим те, далеко од тога, само ћу покушати да ти опишем разочарење које се изгледа доживљава само једном у животу.

 

Дуго сам тражила и напокон сам помислила да би се моја потрага за вјечном и лудом љубави могла завршити на теби. Поред свега што ниси посједовао увијек сам у теби покушавала налазити оне лијепе ствари, а то су људска доброта, оданост, тежња ка бољем, љубав и вјера у живот. Нисам ни ја светица нити савршенство од дјевојке,али сам се трудила бити савршена за тебе. Поштовала сам те прво као особу која завријеђује моју пажњу,а затим сам се давала још више теби као моме одабранику. Узимао си, циједио, вукао, тражио, али ми није било тешко. Зог тебе и за тебе сам могла урадити било шта, јер сам исто добивала заузврат. Била сам сигурна да ме никада не би довео у ситуацију у којој губим вјеру у тебе.

 

Наиме, након пар предивних мјесеци ти си изгледа добио идеју о томе да се ја подразумијевам. Вјеруј ми, ниси знао ништа о томе, али си то једноставно почео осјећати. А ја сам то осјетила по твојој промјени. Ниси више волио истим интензитетом. Наша прича се свела на свакодневне радње, а наше постојање је отишло у други план.

Драги љубљени мој, ти си нашао пријатељицу, а ја сам изгубила наше сне. Изокренуо си истину и ја сам постала само опсесивна дјевојка с којом је тешко постојати. Драги, дубоко доле знаш да није тако. Знаш да сам ти објаснила ситуацију и свој страх из оправданих разлога и сложио си се са мном да је то уреду. На крају си ми, иако ја то нисам захтјевала, обећао како једноставно не желиш да видиш ту дјевојку више-из страха да једноставно не угрозиш наше постојање. Међутим, женска интуиција, или, назови то како хоћеш, дошапнула ми је да помислим о твојој првој наглас изреченој неискрености. Била сам чак спремна и да ми слажеш, али у мало дужем временском периоду, међутим ти си своје обећање прекршио  року од 12 сати. Стао си пред мене с њом са фантомским изразом лица,јер наравно, био си затечен у властитом ђубрету. Имао си муда да се поздравиш и сасјечеш ме у коријену. Одбацио си ме као особу, не као дјевојку. Уништио достојанство, понос и вољу. Сјео с њом ту, онако пун страха и нервозе. Фуј!! Гадио си ми се. Гадило ми се све с тобом.

 

Драги љубљени мој, говорио си да ћеш ме извући из блатњавих веза,а испоставило се да сам сво вријеме ходала по говнима. Обећавао си другачији крај и љубав довијека и натјерао ме да мрзим оно мало снаге што ми је остало у тијелу. Увјеравао си ме да ће за мене ријеч повријеђеност бити ванземаљски страна, а збоо си ме док сам ти била гола окренута леђима.

 

Да ли ти је сада мало јасније да постојање заједништва мора да се базира на поштовању? Да ли сада видиш да си ме цијенио једнако колико је цијењен човјек с боцом алкохола на клупи? Продао си ме због лажног тена и одвратног мириса покварене боровине.  Опростила сам. Напокон, ја сам пуно више од онога што си ти могао наћи у мени. 

Нека љубав буде с тобом, 

Ја


Од истог аутора

Најновије

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.