S. Velaga


Buka desk

19.03.2020

РС / Министарство трговине и туризма РС: Нема несташице добара ни потребе за ванредним набавкама

S. Velaga

С обзиром на повећану потрошњу, појачану куповину и ситуацију, за коју још увијек није извјесно докад ће трајати питали смо МИнистарство трговине и туризма РС јесу ли у плану ванредне набавке.

Buka desk

05.02.2020

РС / Хумор или увреда: Шта је Нешић постигао са изјавом: "Предложићу мигранта за министра"

S. Velaga

Гдје нема рјешења, има доброг старог бх хумора, који често граничи са неукусом, али и увредама. Увјерили смо се то и јуче након изјаве Ненада Нешића, в.д. предсједника ДНС-а и посланика у Парламенту БиХ.

Vijesti

20.01.2020

СВИЈЕТ / Лондон има рјешење за загађење ваздуха: Погледајте о чему је ријеч

S. Velaga

Свијет се коначно буди пред непосредним пријетњама које представљају климатске промјене. Једна од тренутно највећих пријетњи јесте загађење ваздуха. Али шта радимо по том питању и, још важније, шта можемо урадити?

Buka desk

13.01.2020

РС / Неправда на Медицинском факултету у Бањалуци: Страни студенти плаћају најскупљу школарину од 4000 КМ. Питају зашто?

S. Velaga

Више од годину дана, страни студенти Медицинског факултета безуспјешно „воде битку“ за своја права. Упорно их се игнорише, упркос томе што само желе одговор на питање: „Зашто је висина њихове школарине повишена са 2.000,00 КМ на 4.000,00 КМ?“

Buka desk

03.12.2019

ОБРАЗОВАЊЕ / Објављени резултати ПИСА истраживања: Погледајте гдје је БиХ

S. Velaga

Док се чека званични почетак објаве резултата ПИСА тестирања за БиХ, које ће се одржати у Парламенту БиХ, према прелиминармим подацима, добијеним на званичној страници Организације за економску сурадњу и развој (ОЕЦД) БиХ је у региону међу најгорима.

Buka desk

07.11.2019

ЗАЈЕДНИШТВО / Фратар, парох и ходжа: Не бројимо крвна зрнца, сви смо браћа по Богу

S. Velaga

Прича о три нераздвојна пријатеља, поријеклом из БиХ освојила је срца широм регије већ прошле године. Али они настављају и даље бити примјер свима на овим просторима да се може и треба живјети заједно и радити на помирењу и суживоту.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.