FENA


Buka desk

21.09.2020

Деск / Др. Араповић: Ако се овако настави ФБиХ ће морати подузети рестриктивније мјере

FENA

Шест мјесеци искуства с Цовид-19 нисмо показали друштвену одговорност нити свјесност здравствених проблема које носи Цовид-19 пандемија на нашим просторима.

Buka desk

18.09.2020

Деск / Реис Кавазовић: Вријеме је кампања и избора, наслушаћемо се много лажи и полуистина

FENA

Реису-л-улема Исламске заједнице (ИЗ) у Босни и Херцеговини Хусеин еф. Кавазовић данас је из бањалучке Ферхадије позвао муслимане који се намјеравају натјецати на предстојећим изборима да буду опрезни и одмјерени, а у наступима достојанствени.

Buka desk

18.09.2020

Деск / "Респиратори који су стигли као донација из УАЕ неупотребљиви за лијечење обољелих од Цовида-19..."

FENA

Вршилац дужности директора Опће болнице "Прим.др. Абдулах Накаш" Исмет Гавранкапетановић казао је данас да је та болница у посљедња два мјесеца направила импресивне резултате те да су пружили око 51.000 медицинских услуга.

Buka desk

15.09.2020

Деск / Гранични полицајац Хрватима рекао да не могу у БиХ ако немају бх. документе, они му дали 20 еура...

FENA

Дисциплинска комисија за полицијске службенике Граничне полиције БиХ донијело је рјешење о престанку радног односа за полицијског службеника Постројбе граничне полиције Брчко Рају К.

Region

15.09.2020

Деск / Хрвати донијели одлуку о преласку граница

FENA

Национални стожер цивилне заштите Републике Хрватске продужио је одлуку о привременој забрани преласка граница, па је постојећи режим преласка граница који је након лоцкдоwна увео средином српња, продуљен до 30. септембра.

Društvo

15.09.2020

МОСТАР / "Ако се настава буде изводила онлине изгубили смо једну, двије генерације"

FENA

Упозорење.

Buka desk

15.09.2020

САРАЈЕВО / Отворена истрага против Османа Мехмедагића на основу анонимне пријаве: Нема везе с дипломом

FENA

ПОТВРЂЕНО ИЗ ТУЖИЛАШТВА БИХ

Ekonomija

14.09.2020

Економија / Шта бх. туристички радници кажу о отварању граница уз негативан тест? Одлука је каснила више од четири мјесеца...

FENA

Ипак, додаје да ће им одлука Вијећа министара омогућити да побољшају пословне активности у 2021., када очекују значајно повећање прихода и нова запошљавања

Buka desk

14.09.2020

Деск / Жељко Комшић хитно отпутовао у Зворник

FENA

Позив на састанак упућен је и ОХР-у, Вијећу министара, Парламентарној скупштини БиХ, амбасадама у БиХ, ОСЦЕ-у, Хелсиншком комитету те представницима удружења и организација које се баве заштитом људских права и основних слобода.

Buka desk

07.09.2020

Деск / Джаферовић одговорио Додику

Fena

Нагласио је да БиХ има добре дипломатске односе и с државом Израел и с државом Палестином, уз пуно разумијевање чињенице да наша земља поштује међународно-правне акте и резолуције Уједињењих народа.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.