Elvir Padalović


Politika

22.08.2019

Деск / Што даље од родне груде: Министарство безбједности објавило документ о броју одјавлјених људи из БиХ

Elvir Padalović

Према подацима Агенције за идентификацијска документа, евиденцију и размјену података Босне и Херцеговине у 2018. години, 4.113 особа је одјавило боравак у Босни и Херцеговини, то јесте трајно се одселило са ових простора.

Ekonomija

20.08.2019

Економија / ДВИЈЕ БАНКЕ УПОЗОРАВАЈУ ДА СМО У ОЗБИЉНОМ ПРОБЛЕМУ, ЊЕМАЧКА СЕ ТРЕСЕ ЗБОГ 0,1% РАСТА: Звони ли за узбуну бх економији?

Elvir Padalović

На проблеме и поремећаје у бх економији упозориле су недавно двије банке.

Društvo

19.08.2019

Деск / Ревизија "чешљала" јавне набавке у здравству РС. Резултати су забрињавајући.

Elvir Padalović

Главна служба за ревизију јавног сектора Републике Српске је на основу Закона о ревизији јавног сектора Републике Српске, а у складу са ИССАИ стандардима ревизије, провела ревизију учинка „Управљање централизованим јавним набавкама у здравству.

Ekonomija

03.08.2019

Економија / МОГУЋЕ ЈЕ ПРИМАТИ ДВИЈЕ ПЕНЗИЈЕ У БИХ: Једна ће вам бити мала, а другу можете сами израчунати

Elvir Padalović

Одлазак у пензију требало би да донесе миран и лагодан живот. Стандард пензионера у БиХ није на завидном нивоу. Они који ће у те воде тек ући, имају бројне разлоге за забринутост.

Buka desk

29.07.2019

Деск / Најгласнији опозиционари одговорили Додику: Жуљамо те, па си кренуо у обрачун са нама, али свако једном запне, Милораде...

Elvir Padalović

Милорад Додик опозицији у Народној скупштини намјерава ставити фластер на уста

Ekonomija

23.07.2019

Деск / Додик понудио 30000 КМ кредита сваком младом брачном пару, да ли је то уопште могуће?

Elvir Padalović

30 000 сваком младом брачном пару...

Buka desk

15.07.2019

Деск / ПЕТИЦИЈЕ НА ТРГУ КРАЈИНЕ У БАЊАЛУЦИ:" Ако ми морамо скупљати потписе за основне ствари, онда је ово показатељ диктатуре система"

Elvir Padalović

Од данас ће грађани Бањалуке моћи на Тргу Крајине потписати двије петиције - једну за дозволу окупљања на Тру крајине, а другу за хитно рјешавање проблема са пираленом у бањалучком Инцелу

Ekonomija

15.07.2019

Економија / СПРЕМА ЛИ СЕ И У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ "СЛУЧАЈ АЛУМИНИЈ": Хитно формирати посланичку групу да се испита шта се дешава са фабриком "Бирач"

Elvir Padalović

Влада Републике Српске раскинула је у четвртак уговор са фирмом Батагон јер ова фирма није у предвиђеном року испоштовала своје обавезе проистекле из тог уговора.

Buka desk

10.07.2019

Деск / Ђорђе Рађен тужио Давора Драгичевића: Одржано припремно рочиште у Бањалуци, свједоци ће бити Бореновић, Ферагет...

Elvir Padalović

У Основном суду у Бањалуци одржано је почетком седмице припремно рочиште по тужби за клевету Ђорђа Рађена из Бањалуке против Давора Драгичевића, оца убијеног младића Давида Драгичевића.

Ekonomija

08.07.2019

Миладин Станић за БУКУ / "За криминал у Фармланду требају одговарати сви министри пољопривреде, сви премијери и сви предсједници Републике Српске од 2006.године"

Elvir Padalović

Веома успјешна у лобирању и добијању повлаштеног статуса у Републици Српској, ова фирма истовремено је била веома неуспјешна у пословању као и у враћању обавеза које су биле дужне измирити.

Посматрајте догађаје изблиза.

Пријавите се на наш Newsletter.